To je to što me zanima!

Torcida uz navijače Benfice na Jugu Maksimira? Neće moći...

Odlukom policije i Dinama Benfica nije dobila suglasnost za prodaju ulaznica hrvatskim državljanima za južnu tribinu Maksimira. Poznato je da su Torcida i navijači Benfice u gotovo bratskim odnosima
Vidi originalni članak

Još nije poznato koliko će Benfica imati navijača na maksimirskoj utakmici Dinama i Benfice, ali je jasno kako će na južnoj tribini neće biti - Hrvata.

- Odlukom policije i GNK Dinama kao organizatora utakmice, Benfici nije dana suglasnost za prodaju ulaznica hrvatskim državljanima za gostujući sektor stadiona Maksimir - rekao je glasnogovornik Dinama Alen Lesički.

Proteklih dana po medijima se pisalo kako bi Benfica na toj utakmici mogla imati podršku splitske Torcide, s kojom su navijači Benfice u sjajnim odnosima, ali od toga sasvim sigurno neće biti ništa.

Sve ulaznice za južnu tribinu prodaje isključivo Benfica, ali te ulaznice neće moći kupovati navijači iz Hrvatske. Sve slično kao u Češkoj, gdje navijači Dinama nisu mogli kupovati ulaznice za bilo koje tribine prije utakmice Viktorije Plzen i Dinama.

Policija se na taj način želi osigurati od bilo kakvih incidenata.

Idi na 24sata

Komentari 205

  • hyndaii 02.03.2019.

    Ne dati gubi napušenoj ni blizu:Neka idu pomagati grobarima u BG !

  • NEO 23 02.03.2019.

    Torcida je sramota, dokaz da su Torcidi balavci Ici navijati za benfiku protiv hrvatskog kluba stvarno niste normalni

  • Mjauuu 02.03.2019.

    Taj Dinamo doprinosi hrvatskom nogometu jako puno pomaze automatski svim klubovima u HNL svojim rezultatima na kraju krajeva taj hajduk dobije pare za kao i svi drugi klubovi u HNL kad Dinamo uđe u Evropu! Tako da gospodo iz Splita ne da bi trebali navijati za Dinamo protiv benfice nego bi trebali navijati za Dinamo i protiv Hajduka jel Vise para i imidža vam je Dinamo donio nego sami hajduk !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare