To je to što me zanima!

Ni Scholes, ni Gerrard, zločesti dečko tvrdi: Modrić je najbolji!

Joey Barton (37), iako je imao respektabilnu nogometnu karijeru, više je poznat po svojim ekscesima na travnjaku, ali i izvan njega. No, igrao je protiv mnogih velikih imena, ali kapetan Hrvatske za njega je najbolji
Vidi originalni članak

Bez dlake na jeziku, u nekim slučajevima i prečesto, a izazivanje tučnjava na terenu nije mu bio strani pojam. 'Zločesti dečko' engleskog nogometa Joey Barton (37) znao nas je iznenaditi van terena, ali imao je i nekih neustrašivih partija na travnjaku. Igrao je protiv mnogih velikana poput Paula Scholesa, Franka Lamparda, Stevena Gerrarda i nekih ikonskih imena iz veznog reda.

- Sretan sam što sam igrao protiv velikih imena svakog ligaškog kluba. Scholesa je bilo teško pratiti. Čuvaš ga i onda odigra preciznu dijagonalu od 45 metara. Bio si proklet ako si ga pratio i ako nisi. Gerrard je bio nevjerojatno fizički moćan, mogao je strašno puno trčati i mogao je sve. Lampard je pak bio vrhunski u zabijanju golova. No, Makelele je za mene bio najbolja četvorka na svijetu u to vrijeme, dok je Vieira jednostavno bio premoćan - prisjetio se Barton za Football CFB Podcast.

POGLEDAJTE VIDEO Luka Modrić ambasador je Sportskih Igara Mladih

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No, ipak ima jedan igrač koji se posebno istaknuo. Impresionirao ga je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić (34) kad je igrao u dresu londonskog Tottenhama.

- Sjećam se da sam prilikom izlaska na teren tada pomislio kako je najbolji protiv kojeg sam igrao u Premiershipu. Pomislio sam da je on igrač koji je na potpuno drugoj razini i na ljeto ga je Real Madrid kupio. Iskreno, moglo se vidjeti da je na elitnoj razini, što je dokazao svime što je osvojio. Tako da je on najbolji protiv kojeg sam igrao - završio je Barton.

KAPETAN IZ MADRIDA Luka Modrić: U Španjolskoj se sad vidi svjetlo na kraju tunela

Podsjetimo, Joey je u karijeri odigrao 434 utakmice u kojima je zabio 37 golova i podijelio 35 asistencija, a prema Transfermarktu, unatoč reputaciji 'zločestog dečka' bio je isključen devet puta.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • mrTrobec 29.04.2020.

    U jednom se svi slažu, Modrić je najbolji u utaji poreza

  • Istinitip 29.04.2020.

    Najbolji veznjak svih vremena

  • NIKE 29.04.2020.

    Bolji je Modrić i od Inieste, Xavija, Pirla, Lamparda i gro drugih veznjaka. Čovjek je doslovno sa kamena došao do vrha svijeta. Od bosanskih terena do stadiona Bernabeua, i još k tome pokazuje zavidnu igru sa 35 godina, na što se malo tko može pohvaliti od svjetskih veznih igrača. Da je kojim slučajem Nijemac ili Englez odavno bi njegovo ime bilo uklesano u spomenik.

Komentiraj...
Vidi sve komentare