Obavijesti

Sport

Komentari 57

Ni Scholes, ni Gerrard, zločesti dečko tvrdi: Modrić je najbolji!

Ni Scholes, ni Gerrard, zločesti dečko tvrdi: Modrić je najbolji!
1

Joey Barton (37), iako je imao respektabilnu nogometnu karijeru, više je poznat po svojim ekscesima na travnjaku, ali i izvan njega. No, igrao je protiv mnogih velikih imena, ali kapetan Hrvatske za njega je najbolji

VIDEO

Bez dlake na jeziku, u nekim slučajevima i prečesto, a izazivanje tučnjava na terenu nije mu bio strani pojam. 'Zločesti dečko' engleskog nogometa Joey Barton (37) znao nas je iznenaditi van terena, ali imao je i nekih neustrašivih partija na travnjaku. Igrao je protiv mnogih velikana poput Paula Scholesa, Franka Lamparda, Stevena Gerrarda i nekih ikonskih imena iz veznog reda.

- Sretan sam što sam igrao protiv velikih imena svakog ligaškog kluba. Scholesa je bilo teško pratiti. Čuvaš ga i onda odigra preciznu dijagonalu od 45 metara. Bio si proklet ako si ga pratio i ako nisi. Gerrard je bio nevjerojatno fizički moćan, mogao je strašno puno trčati i mogao je sve. Lampard je pak bio vrhunski u zabijanju golova. No, Makelele je za mene bio najbolja četvorka na svijetu u to vrijeme, dok je Vieira jednostavno bio premoćan - prisjetio se Barton za Football CFB Podcast.

POGLEDAJTE VIDEO Luka Modrić ambasador je Sportskih Igara Mladih

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

00:26

No, ipak ima jedan igrač koji se posebno istaknuo. Impresionirao ga je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić (34) kad je igrao u dresu londonskog Tottenhama.

Soccer - Barclays Premier League - Newcastle United v Tottenham Hotspur - St James

- Sjećam se da sam prilikom izlaska na teren tada pomislio kako je najbolji protiv kojeg sam igrao u Premiershipu. Pomislio sam da je on igrač koji je na potpuno drugoj razini i na ljeto ga je Real Madrid kupio. Iskreno, moglo se vidjeti da je na elitnoj razini, što je dokazao svime što je osvojio. Tako da je on najbolji protiv kojeg sam igrao - završio je Barton.

Luka Modrić: U Španjolskoj se sad vidi svjetlo na kraju tunela
Luka Modrić: U Španjolskoj se sad vidi svjetlo na kraju tunela

Podsjetimo, Joey je u karijeri odigrao 434 utakmice u kojima je zabio 37 golova i podijelio 35 asistencija, a prema Transfermarktu, unatoč reputaciji 'zločestog dečka' bio je isključen devet puta.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića