To je to što me zanima!

Ništa u 90 minuta pa ludnica u nadoknadi: Remi Milana i Rome

Ante Rebić nije ulazio u igru za Milan, koji je izjednačio u 97. minuti na teškom gostovanju u Rimu, a ove momčadi sada imaju po 57 bodova i nastavljaju veliku bitku za mjesta koja vode u Ligu prvaka
Vidi originalni članak

 U 32. kolu talijanske Serie A nije bilo pobjednika, na Olimpicu su nogometaši Rome i Milana odigrali 1-1.

Bio je to susret s malo prilika u kojem je domaća momčad bila nešto bolja u prvom poluvremenu. U dosta sporom ritmu trajao je i ogled u nastavku, a najbolju šansu imali su gosti u 60. minuti. Nakon lijepog ubacivanja Rafaela Leaa malo preko grede je pucao Saelemaekers.

I kada se očekivao kraj utakmice bez golova odlično je reagirao domaći napadač Tammy Abraham. Primio je loptu između dvojice suparničkih igrača te pogodio suprotni kut gostujuće mreže za 1-0 Rome. Bio je to njegov osmi prvenstveni gol ove sezone.

NAPULJ ĆE 'GORJETI' Napoli slavi naslov u nedjelju? Serie A prebacila termin susreta BORBA ZA EUROPU VIDEO Pašalić volejem zabio u slavlju protiv Mourinhove Rome

Ali ni tu nije bio kraj ovog susreta već je u 98. minuti Milan izjednačio. Ubačenu loptu na drugoj je stativi dočekao Saelemaekers te je nečuvan pospremio loptu u mrežu za konačnih 1-1.

Time su Milan i Roma ostali bodovno izjednačeni na ljestvici. Milan je četvrti, a Roma peta te imaju dva boda manje i utakmicu više od trećeg Juventusa.

Hrvatski nogometaš Ante Rebić ostao je tijekom cijelog susreta na gostujućoj klupi za pričuve.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Palmanova 30.04.2023.

    steta za jeftino primljen gol u 97'.sljedecu subotu sam na Olimpicu protiv Intera.Tribina Tevere.valjda ce tad bit 3 vazna boda.Forza Roma.Roma Campione!

  • Princ vilenjaka 30.04.2023.

    Dobar je ovaj bod. Sad ga treba samo nadograditi pobjedom u sljedećem kolu protiv Cremonesea.

Komentiraj...
Vidi sve komentare