To je to što me zanima!

Hopa cupa na Poljudu: Šveđani prenose derbi 'bilih' i 'modrih'

Ni Šveđani nisu što su nekad bili, u nedostatku kvalitetnije zabave drugi program njihove SVT izravno će prenositi derbi s Poljuda - i to ne samo derbi, nego i polusatnu emisiju prije nje
Vidi originalni članak

Prvo što većini padne na pamet kada je u pitanju švedski TV program su neki filmovi za odrasle koje su vjerojatno svi barem jednom pogledali.

No, ni Šveđani nisu što su nekad bili, u nedostatku kvalitetnije zabave drugi program njihove SVT izravno će prenositi derbi s Poljuda - i to ne samo derbi, nego i polusatnu emisiju prije nje.

Šveđani su već stigli u grad pod Marjanom, napravili nekoliko uvodnih reportaža, a u nizu od nekoliko derbija svjetskog nogometa stigli su i do Splita.

Prvi su prenosili derbi Južne Afrike, a prije derbija na Poljudu odradili su najveći grčki derbi između Olympiakosa i Panathinaikosa.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Boki8 16.12.2016.

    Gdje ima jeftinog alkohola ima i svedzana. Oni ce snimati a dali ce prenositi to je pitanje. Malo ce se izgestati i nazad za svedsku. Tako oni izmisljaju projekte da bi vidjeli puta i pili jeftino.

  • maustrap 16.12.2016.

    Koja glupost....sweden nacional tv je besplatna+postoji za cjenu od 50-100 eura masa HD kanala...mozes naruciti koju zelis tekmu da gledas-swedska prva i druga liga,....sve tekme champions league i i EU liga,5-6 kanala sa filmovima ne starijim od 2005,dakle dan i noc samo filmovi+mozes naruciti,snimiti bilo koji program,tekmu i slicno,pogledati nebrojeno puta reprize..kad pozelis...trebali bi se prvo raspitati,poslati dopisnika ili slicno,prije no napisete notorne gluposti o jednoj od najdemokratskijih i najboljih drzava na svijetu...sramota...

  • pegla4 16.12.2016.

    mogao bi se htv ugledati na njih

Komentiraj...
Vidi sve komentare