To je to što me zanima!

Nitko me nije zvao iz Barce, moj je san trenirati Real Madrid...'

Pochettino je, zanimljivo, jednom već odbio svoj posao iz snova. Madriđani su ga htjeli za nasljednika Zidanea 2018., no on je tada odlučio produžiti vjernost sa 'spursima'
Vidi originalni članak

Mauricio Pochettino, nekadašnji trener Tottenhama, bio je navodno na meti Barcelone kao mogući novi trener katalonskog giganta. Ipak, argentinski stručnjak tvrdi da su napisi u španjolskim medijima o tome da je on razgovarao s prvim čovjekom Barcelone potpuno neistiniti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nitko mi nije ponudio da treniram Barcelonu i nisam imao sastanke sa predsjednikom Josepom Bartomeuom -  izjavio je argentinski stručnjak.

- Istina je da sam ručao s Ramonom Planesom, ali to je zbog toga što nas veže višegodišnje prijateljstvo, još od 2009. kada je potpisao za Espanyol - rekao je. 

ODOBRIO MOURINHO Kraj sage! Bale putuje u London i vraća se u redove Tottenhama

Pochettino je na sve to dodao i da mu je san jednog dana predvoditi momčad madridskog Reala:

- Ne znam hoću li ikada trenirati Real, no to je moj san. Ako nije najbolji, onda je jedan od najboljih klubova na svijetu. Naravno, ne isključujem druge opcije, ali Real se nalazi na listi snova svih trenera -  rekao je nekadašnji trener Tottenhama.

Pochettino je, zanimljivo, jednom već odbio svoj posao iz snova. Madriđani su ga htjeli za nasljednika Zidanea 2018., no on je tada odlučio produžiti vjernost sa 'spursima'. 

POVRATAK ZA PAMĆENJE Rakitić donio pobjedu Sevilli u posljednjoj sekundi: Reyes nas prati na nebu i sigurno je sretan

Podsjetimo, Pochettina su vezali i  za neke druge klubove. Među njima je i prvak Ligue 1, Paris Saint-Germain, a i prvak Serie A Juventus te Brozovićev Inter. No od svega toga na kraju nema ništa.

Thomas Tuchel ostaje na čelu PSG-a, Juve je doveo Pirla za trenera, a Inter će vjerojatno nastaviti s Conteom.

- Nitko od njih mi nije ponudio ništa. Imao sam poziv Benfice i Monaca. To je to. Nemam razloga lagati - potvrdio je.

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • NIKE 19.09.2020.

    Koliko god ti bio dobar trener, u top klubove ne ideš bez dobroga menadžera.

Komentiraj...
Vidi sve komentare