To je to što me zanima!

Nitko neće 'magičnu sedmicu': Juan Mata izabrao je svoj broj

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Sedmicu u Unitedu već su odbili Valencija i Kagawa. Mislilo se da će je uzeti Juan Mata, ali on je izabrao broj osam. 'Magična sedmica' u klubu i dalje nema vlasnika
Vidi originalni članak

Juan Mata, novo pojačanje Manchester Uniteda, službeno je predstavljen javnosti. "Crveni vragovi" platili su 25-godišnjeg španjolskog reprezentativca 45 milijuna eura što je rekordni transfer u povijesti Manchester Uniteda.

- Oduševljen sam. Došlo je vrijeme za novi izazov, a United se jednostavno ne odbija - rekao je Juan Mata koji je izabrao broj osam u klubu.

Mislilo se da će Mata uzeti "sedmicu", ali Španjolac se ipak odlučio za dres s brojem osam. "Magična sedmica" u Unitedu i dalje je bez vlasnika...

- Vraćam vam broj sedam, ne mogu se nositi s tim, prevelik je to pritisak za mene - priznao je prošle sezone Antonio Valencia te uzeo broj 25. 

"Sedmicu" su u Unitedu nosili velikani poput Georga Besta, Briana Robsona, Erica Cantone, Davida Beckhama, Cristiana Ronalda... 

Za neke poput Valencije i Kagawe, taj broj bio je preveliki teret. 

Mata je stigao u Chelsea iz Valencije 2011. Dolaskom Mourinha njegova pozicija u prvih 11 više nije bila sigurna. Mata je odlučio otići. I to u klub o kojem je sanjao. 

Mata je novinaru 24sata, Antoniju Bevandi, 2010. godine priznao kako je veliki navijač Manchester Uniteda. Mlada reprezentacija Španjolske gostovala je u Varaždinu protiv Hrvatske. Pobijedila je 3-0, a nakon utakmice Mata je izašao iz svlačionice i uzeo crveni dres od španjolskog novinara. Bio je to dres Manchestera. 

- Vidio sam da ste u torbu stavili dres. Je li to dres Manchester Uniteda - pitao je naš novinar Matu koji mu je odgovorio: 

- Da, to je Unitedov dres. Njihov sam veliki navijač. Želja mi je jednoga dana zaigrati na Old Traffordu - odgovorio mu je španjolski reprezentativac.

Priču o Matinom snu da zaigra za Manchester United prenijeli su engleski mediji.

Mata: Možemo do naslova!

Kod Uniteda mi se sviđa karakter. Mislim da bi za sve klubove u ovoj situaciji bilo nemoguće osvojiti naslov, ali United to može, rekao je Juan Mata na predstavljanju u klubu.

Manchester je čak 14 bodova u zaostatku za vodećim Arsenalom.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • vujec 28.01.2014.

    Nije to igrač za manu,to je prosječan igrač koji se nemože nigdje probiti,i uzaludno bačeni novac.

  • mariokempes 28.01.2014.

    igračina čudno mi je to da ga se mourinho odlučio riješiti

  • Ja sam Ljubav,nisam Ljubo. 27.01.2014.

    ta magicna sedmica ceka ronalda

Komentiraj...
Vidi sve komentare