To je to što me zanima!

'Nitko nije očekivao takav start ka Euru, srušili smo rekorde...'

U Finskoj smo pobijedili, ali bilo je jako teško. Čeka nas isto tako težak susret kao protiv Austrije te moramo biti maksimalno oprezni, kaže Boško Šutalo
Vidi originalni članak

Hrvatska reprezentacija do 21 godine u petak u Varaždinu dočekuje Austriju. Mini "Vatreni" zasad su stopostotni, sa šest pobjeda i na putu ka plasmanu na Europskom prvenstvu. Tri dana nakon Austrije u Varaždin stiže Finska i dvije pobjede Hrvatsku bi maksimalno približile Euru.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Utakmica s Austrijom jako je važna. Već smo ih pobijedili, ali ovaj će dvoboj biti drugačiji, oni će biti puno jači i motiviraniji, jer nemaju što izgubiti. Mi se nakon svojih šest pobjeda želimo što prije plasirati na Europsko prvenstvo tako da će biti zanimljivo. Dat ćemo sve od sebe i ići po tri boda - kaže Boško Šutalo, igrač Tudorove Verone.

DO KRAJA SEZONE Ništa od HNL-a: Povremeni 'vatreni' pronašao novi klub, borit će se za Premier ligu... DODATNE KVALIFIKACIJE Posljednji vlak za Katar: HNL četvorka protiv Italije, CR lovi finale doigravanja protiv Turske

- U Finskoj smo pobijedili, ali bilo je jako teško. Čeka nas isto tako težak susret kao protiv Austrije te moramo biti maksimalno oprezni. Nitko nije očekivao da ćemo ovako startati, no kvaliteta ove momčadi nije upitna, sa svakim okupljanjem sve smo bolji. Srušili smo neke rekorde i nastojat ćemo pobjeđivati i postavljati nove.

Hrvatska obrana ima nekoliko sjajnih mladih igrača, među njima je i Mario Vušković.

- Osjećaj je sjajan, dobra smo momčad, dobra klapa i moramo odraditi ove dvije utakmice na najbolji mogući način i osvojiti svih šest bodova. Očekujemo da će nas Austrija napasti od prve minute jer njima igra samo pobjeda, a mi moramo ući od prve sekunde s maksimalnim pristupom. U momčadi vlada zajedništvo kroz cijeli ciklus i moramo tako nastaviti. Ne smijemo podcijeniti ni Fince, ali prvo moramo misliti na Austriju - rekao je bivši hajdukovac.

Inače, u posljednjem kvalifikacijskom nastupu Hrvatska U-21 je u gostima pobijedila Austriju 3-1, dok je ranije slavila na gostovanju kod Finske s 2-0.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • nohname 24.03.2022.

    Jako teške 2 utakmice ne znam baš hoće li u obje biti pozitivan rezultat. Ako budu igrali kao do sad onda će biti okej.

Komentiraj...
Vidi sve komentare