Obavijesti

Sport

Komentari 13

Ništa od HNL-a: Povremeni 'vatreni' pronašao novi klub, borit će se za Premier ligu...

Ništa od HNL-a: Povremeni 'vatreni' pronašao novi klub, borit će se za Premier ligu...

Nakon svega što se dogodilo prošlog tjedna, dobio sam ponudu Sheffielda i brzo smo se dogovorili. Sretan sam i počašćen što sam ovdje, rekao je Uremović koji je suspendirao ugovor s Rubinom iz Kazanja

VIDEO

Povremeni hrvatski reprezentativac Filip Uremović (25) prije dva tjedna je napustio Rubin iz Kazanja te tako postao prvi hrvatski nogometaš koji je iskoristio mogućnost koju je Fifa dala stranima igračima koji igraju u Rusiji.

Pokretanje videa...

Press konferencija izbornika Dalića uoči dva pripremna susreta Hrvatske nogometne reprezentacije protiv Slovenije i Bugarske VIDEO

Vagao je između nekoliko ponuda, spominjao se i HNL, povratak u Dinamo, ali Filip će sezonu nastaviti u engleskom Sheffield Unitedu koji se natječe u Championshipu.

U Engleskoj će igrati do kraja sezone pa se mora vratiti u Rubin s kojim ga ugovor veže do ljeta 2023. godine. No, to ne znači nužno da će i ostati tamo. 

Zagreb: Hrvatska ugostila Švedsku u 3. kolu Lige nacija

Sheffield se nalazi na petom mjestu u Championshipu, što ga vodi u doigravanje, glavni cilj je povratak u Premier ligu. Nije nedostižan ni izravan plasman u najelitniji rang engleskog nogometa. Drugoplasirani Bournemouth bježi osam bodova, a do kraja prvenstva je ostalo još osam kola. 

- Nakon svega što se dogodilo prošlog tjedna, dobio sam ponudu Sheffielda i brzo smo se dogovorili. Sretan sam i počašćen što sam ovdje - rekao je Uremović po potpisu ugovora.

Francuska pobijedila Hrvatsku u 4. kolu Lige nacija

Filip može pokriti poziciju desnog beka i stopera. Čak dva stopera i dva desna beka su ozlijeđena pa je klub bio primoran pronaći adekvatnu zamjenu. Kako je prijelazni rok odavno završio, mogli su se orijentirati samo na igrače iz ukrajinske i ruske lige. Na kraju je izbor pao na hrvatskog nogometaša. 

Sheffield United osnovan je 1889. godine, a u Premier ligi igrao je protekle dvije sezone. Rođeni Požežanin prvi je hrvatski nogometaš koji će zaigrati za ovaj engleski klub. 

Zagreb: Trening hrvatske nogometne reprezentacije uoči kvalifikacijskih utakmica za odlazak na SP 2022.

Uremović je za hrvatsku reprezentaciju odigrao šest utakmica, od čega posljednji put u studenom 2020. godine. Na posljednjem popisu za pripremni turnir u Kataru dobio je pretpoziv koji nije aktiviran. No, možda se predstavama u Sheffieldu nametne izborniku Daliću i zauzme mjesto na popisu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani