To je to što me zanima!

Njemačkog nogometaša 'čuvali anđeli': Prevrnuo se autom na krov i prošao bez ogrebotine!

Njegov automobil u potpunosti je uništen, no Tachie se čudesno izvukao bez ozljeda. Prema izjavama očevidaca, nije imao ni ogrebotinu
Vidi originalni članak

Nogometaš njemačkog drugoligaša Paderborna Richmond Tachie (23) zabio se svojim BMW-om na njemačkoj autocesti u zaštitnu ogradu, triput prevrnuo i završio na krovu, piše Bild.

Njegov automobil u potpunosti je uništen, no Tachie se čudesno izvukao bez ozljeda. Prema izjavama očevidaca, nije imao ni ogrebotinu! Hitna pomoć nije morala ni dolaziti, a po cesti su bile razbacane samo njegove kutije za cipele poznate francuske modne marke.

VIDEO: NESREĆA NA A1 Prevrnuo se kamion kod Brinja: 'Vatrogasci su izvlačili vozača' OŠTETILA JOŠ JEDAN AUTO Žena iz Zagreba bivšem mužu zapalila BMW pa na sudu rekla: 'Obećavam da neću više...'

Tachie je u Paderborn stigao na početku ove sezone, no u 13 nastupa nije zabio nijedan zbog čega je u posljednjih sedam utakmica dobio tek 15 minuta.

Njegova momčad, s druge strane, u nizu je od četiri ligaške pobjede kojima se približila zoni koja vodi u Bundesligu iduće sezone.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Galbani 25.02.2023.

    Čovjek kao da prodaje polovne stvari mu izgleda auto 🤣

  • ______ 25.02.2023.

    Punoljetna BMW petica s punim gepekom sekundarnih sirovina. Izgleda da ovaj baš i ne zarađuje nešto sa nogometom.

  • 4max navijača na bojleru 25.02.2023.

    A onog 99 pogodila boca vode i potres mozga

Komentiraj...
Vidi sve komentare