To je to što me zanima!

NLB: Lagana šetnja Mrava, još jedan poraz Cibone...

Geoplin Slovan nije imao nikakve šanse u dvorani u Trnskom, baš kao ni Cibona na gostovanju u Podgorici kod solidne Budućnosti
Vidi originalni članak

Nakon novoga poraza, ovoga puta u Podgorici, Cibona je na omjeru 9-9 u NLB ligi, a Zagreb je laganom pobjedom došao do solidnih 6-12 i ostao na 11. poziciji na ljestvici.

BUDUĆNOST - CIBONA 81-71 (23-21, 23-14, 13-17, 22-19)
Cibonina ovosezonska agonija nastavila se i u Podgorici. Nije Budućnost loša momčad, pogotovo kada igra doma, ali Cibona iz barem solidnih vremena nije imala problema u ovakvim utakmicama. A ovoga puta su 'Vukovi' Budućnosti bili ravnopravni samo do početka druge četvrtine. Sve nakon toga bilo je mučenje.
Jedino razdoblje igre u kojem je Cibona izgledala kao momčad je treća četvrtina. Solidna obrana i samo prosječno dobar napad približili su Zagrepčane na sedam razlike, ali do prave šanse Cibona nije mogla. A kako bi i mogla kada najbolji igrač Hoskin zabije 20 koševa, ali usto i izgubi 4 lopti, kada Ayuso za 25 minuta zabije svega 9 koševa uz šut 4-14, kada još uvijek nema pravoga Mulaomerovića, kada Andrić 5 faula zaradi za 9 minuta... Bakić je ubacio 19, a Gordić 15 i to je bilo to...
 
ZAGREB CO - GEOPLIN S. 83-67 (22-12, 23-20, 20-21, 18-14)
Velika utakmica Jakova Vladovića odvela je Zagreb do šeste pobjede u NLB ligi. Playmaker "mrava" ubacio je 27 koševa za 32 minute igre. Za dva je gađao 4-6, za tricu 4-8, a dobar je bio i iz slobodnih bacanja (7-8). Uz sve to, imao je i četiri asistencije te tri ukradene lopte. Igrači Geoplin Slovana za njega jednostavno nisu imali rješenja.
Zagreb je od početka zagospodario parketom, poveo deset razlike nakon prve četvrtine i već tada je bilo jasno da ovo neće biti neizvjesna utakmica. Kada se Vladoviću pridružio i Ante Tomić (14 koševa i 10 skokova), nestale su i posljednje nedoumice. Nitko osim njih dvojice nije otišao više od deset koševa, ali i to je bilo dovoljno za slabašne Slovence.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare