To je to što me zanima!

Nogometaš Borussije bacio dres navijaču u kolicima, ali oteo mu ga drugi navijač i sve razljutio

Julian Brandt na tribinama je primijetio navijača u kolicima kojemu je došao dati dres, ali ispred njega se pojavio drugi navijač koji je taj dres oteo i samo otišao. No, pravda će biti zadovoljena
Vidi originalni članak

Borussija je nakon zaostatka iz Madrida (2-1) u uzvratu četvrtfinala Lige prvaka preokrenula Atletico i pred svojim navijačima slavila s 4-2. Proslavili su to na Signal Iduna Parku, neki su sretnici otišli doma i s dresovima miljenika. No, jedan bačeni dres izazvao je ljutnju kod navijača.

Naime, Julian Brandt na tribinama je primijetio navijača u kolicima kojemu je došao dati dres, ali ispred njega se pojavio drugi navijač koji je taj dres oteo i samo otišao. Bez obzira na sve, čovjek u kolicima bio je iznimno sretan zbog geste nogometaša, a bit će još sretniji jer će dobiti ono što mu je 'oteto'. 

Navijači su se razljutili na društvenim mrežama te odmah tražili pravdu za gospodina, ali i zabranu mogućnosti dolaska na utakmice kradljivcu dresa. Ubrzo se javio i nogometaš Borussije Marius Wolf koji je rekao da će navijač u kolicima dobiti dres.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare