To je to što me zanima!

Nogometaši Juvea proslavili peti naslov u nizu s navijačima

Nogometaši Juventusa su pobjedom Rome protiv Napolija 1-0 proslavili peti naslov prvaka u nizu. Sjajan uspjeh za nogometaše 'stare dame' imajući u vidu da im je start sezone bio najgori u posljednih 50 godina
Vidi originalni članak

Nogometaši Juventusa su pobjedom Rome protiv Napolija 1-0 proslavili peti naslov prvaka u nizu. Sjajan je to uspjeh za nogometaše 'stare dame' imajući u vidu da im je start sezone bio najgori u posljednih 50 godina.

No kotačići su tijekom prvenstva sjeli na svoje mjesto. Paul Pogba donekle je opravdao "desetku" koju je dobio nakon odlaska Carlosa Teveza, Sami Khedira je pružao dobre igre onda kada nije bio ozlijeđen, a Mario Mandžukić je u tandemu s Paulom Dybalom, najboljim igračem Juventusa ove sezone, ponovo pronašao staru formu.

Tu je i Alex Sandro, koji je sjajno zamijenio Patricea Evru, ali i Daniele Rugani, najbolji mladi talijanski stoper prošlu sezonu. Na sve to dodat ćemo i Juana Cuadrada, koji je ponovo pronašao formu nakon sezone za zaborav u Chelseaju, ali i Gianluigija Buffona koji s 38 godina brani kao u najboljim danima.

Naravno, ne treba zaboraviti ni Leonarda Bonuccija, Giorgija Chiellinija i Stephana Lichsteinera, koji već godinama čine jednu od najboljih obrana na svijetu, ali ni Caludija Marchisija, čovjeka koji živi za Juventus i koji bi mogao preuzeti kapetansku traku nakon odlaska Buffona.

Svi ovi nogometaši savršeno su se uklopili u "novi Juventus", a imajući u vidu koje igrače Juventus ima na posudbi i ukoliko dovede veznjaka Andrea Gomesa iz Valencije kako se špekulira, zaista se ne vidi kraj dominacije 'stare dame' u Italiji. Koliko je Juve jak govori i činjenica da je jedan Bayern do zadnjih minuta druge utakmice osmine finala Lige prvaka strahovao za prolaz.

Nogometni klub iz Torina je tako osvojio rekordni 32. scudetto, a ovako su nogometaši Massimilijana Allegrija proslavili naslov.

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • tomek0310 25.04.2016.

    u zadnjih 25 kola od mogucih 75 bodova Juve je osvojio 73...zastracujuc podatak, izvukli su legendarno sezonu

  • prica 25.04.2016.

    jeste li primjetili da mandzo ne slavi?

  • dybala100 25.04.2016.

    Forza Juve!

Komentiraj...
Vidi sve komentare