Obavijesti

Sport

Komentari 61

Roma Juveu osigurala naslov, očajni Milan izgubio od Verone

Roma Juveu osigurala naslov, očajni Milan izgubio od Verone
9

Pošto su do kraja prvenstva ostala tri kola, a Napoli je ispustio bodove protiv Rome, Juventus je momčadi Maurizija Sarrija pobjegao na nedostižnih 12 bodova razlike i osigurao svoj peti uzastopni naslov

VIDEO

Roma je pobijedila Napoli golom Radje Nainggolana u 89. minuti i tako Juventusu osigurala peti uzastopni naslov prvaka Italije. 

U prilično izjednačenoj utakmici, gdje je Napoli najbolju priliku imao u prvom poluvremenu kada je Higuain uzeo jednu loptu pored Rüdigera i Zukanovića, a udarac mu je obranio Szczesny, Roma je na kraju slavila. Onda kada se činilo da će utakmica završiti bez pogodaka.

Rimljani su odigrali akciju, lopta je kružila po desnoj strani i došla do Belgijca koji je s nekih 16 metara pucao u donji lijevi kut Reinina gola i zabio za veliko slavlje 'vučice'.

Pošto su do kraja prvenstva ostala tri kola, a Napoli je ispustio bodove protiv Rome, Juventus je momčadi Maurizija Sarrija pobjegao na nedostižnih 12 bodova razlike i osigurao svoj peti uzastopni naslov prvaka Serie A.

Roma je tako pobijedila izravnog konkurenta za drugo mjesto u talijanskom prvenstvu, koje vodi u Ligu prvaka sljedeće godine. Napoli je sada drugi sa 73 boda dok je Roma treća sa 71 bodom.

Punu statistiku s utakmice Roma - Napoli pogledajte na portalu Goal.

Milan u sramotnoj utakmici izgubio od zadnje Verone

Nogometaši Milana izgubili su na gostovanju kod Verone 2-1. Momčad koja ispada u Serie B očitala je nogometnu lekciju divu koji se već nekoliko sezona neuspješno bori u povratku na vrh.

Jeremy Menez je zabio za vodstvo 'rossonerra' u 21. minuti, a Giampaolo Pazzini izjednačio u 72. minuti golom iz penala. Mladi golman Milana Gianluigi Donnarumma spašavao je sedmerostrukog europskog prvaka zadnjih 15 minuta od potpune blamaže, ali ni sjajni Donnarumma nije uspio obraniti fantastičan udarac Luce Siligardija iz slobodnjaka za 2-1 Verone.

Bila je ovo uvjerljivo najgora utakmica Milana ove sezone, koja potvrđuje veliku krizu u klubu.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov
ŠTO VI MISLITE?

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici za točno tjedan dana. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju