Obavijesti

Sport

Komentari 13

Nogometaši Juvea proslavili peti naslov u nizu s navijačima

Nogometaši Juvea proslavili peti naslov u nizu s navijačima
1

Nogometaši Juventusa su pobjedom Rome protiv Napolija 1-0 proslavili peti naslov prvaka u nizu. Sjajan uspjeh za nogometaše 'stare dame' imajući u vidu da im je start sezone bio najgori u posljednih 50 godina

VIDEO

Nogometaši Juventusa su pobjedom Rome protiv Napolija 1-0 proslavili peti naslov prvaka u nizu. Sjajan je to uspjeh za nogometaše 'stare dame' imajući u vidu da im je start sezone bio najgori u posljednih 50 godina.

No kotačići su tijekom prvenstva sjeli na svoje mjesto. Paul Pogba donekle je opravdao "desetku" koju je dobio nakon odlaska Carlosa Teveza, Sami Khedira je pružao dobre igre onda kada nije bio ozlijeđen, a Mario Mandžukić je u tandemu s Paulom Dybalom, najboljim igračem Juventusa ove sezone, ponovo pronašao staru formu.

Tu je i Alex Sandro, koji je sjajno zamijenio Patricea Evru, ali i Daniele Rugani, najbolji mladi talijanski stoper prošlu sezonu. Na sve to dodat ćemo i Juana Cuadrada, koji je ponovo pronašao formu nakon sezone za zaborav u Chelseaju, ali i Gianluigija Buffona koji s 38 godina brani kao u najboljim danima.

Naravno, ne treba zaboraviti ni Leonarda Bonuccija, Giorgija Chiellinija i Stephana Lichsteinera, koji već godinama čine jednu od najboljih obrana na svijetu, ali ni Caludija Marchisija, čovjeka koji živi za Juventus i koji bi mogao preuzeti kapetansku traku nakon odlaska Buffona.

Svi ovi nogometaši savršeno su se uklopili u "novi Juventus", a imajući u vidu koje igrače Juventus ima na posudbi i ukoliko dovede veznjaka Andrea Gomesa iz Valencije kako se špekulira, zaista se ne vidi kraj dominacije 'stare dame' u Italiji. Koliko je Juve jak govori i činjenica da je jedan Bayern do zadnjih minuta druge utakmice osmine finala Lige prvaka strahovao za prolaz.

Nogometni klub iz Torina je tako osvojio rekordni 32. scudetto, a ovako su nogometaši Massimilijana Allegrija proslavili naslov.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov
ŠTO VI MISLITE?

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici za točno tjedan dana. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju