To je to što me zanima!

Nogometaši odabrali: Niksi treći najbolji igrač ruskog prvenstva!

Ruski portal Sport Express organizirao je glasanje za najboljeg igrača ruskog prvenstva, a njega su birali 11 igrača iz svakog od 16 klubova iz lige. Samo su igrači prvaka Zenita bolji od njega...
Vidi originalni članak

Ivica Olić nije uspio prodrmati momčad pa je CSKA iz Moskve u konačnici ostao i bez Europe. Razočaravajuća sezona za šesterostrukog prvaka, a jedina svjetla točka svakako je bio hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić čije igre nisu ostale nezapažene kod 'kolega'.

Naime, ruski portal Sport Express organizirao je glasanje za najboljeg igrača ruskog prvenstva, a njega su birali 11 igrača iz svakog od 16 klubova iz lige. Svaki je nogometaš morao poredati tri izbora. Prvi izbor davao je tri boda, drugi dva treći jedan.

ČESTITAMO! Nikola Vlašić u Splitu je oženio djevojku Anu, a stiže i prinova

Slavio je Zenitov Iranac Serdar Azmoun koji je u Zenitov naslov prvaka ugradio 19 golova i dvije asistencija, a kolege su ga nagradile s 222 boda. Prvi pratitelj bio mu je momčadski i napadački kolega Artem Džjuba koji je dobio 121 bod, dok je naš 'vatreni' dobio 93 boda.

Niksi je bio 7. topnik lige s 11 golova kojima je dodao i šest asistencija. 

NEOSTVARENA ŽELJA Ćorluka: Htio sam se vratiti u Dinamo, ali nitko me nije zvao

No, on nije bio jedini Hrvat među najboljih 10 ruske lige. Deveto mjesto i titula najboljeg braniča lige otišla je u ruke odnedavno umirovljene legende Vedrana Ćorluke, koji će na Euru biti dio stožera izbornika Zlatka Dalića.

10. najboljih nogometaša ruske Premier Lige

  1. Sardar Azmoun (Zenit, 222 boda)
  2. Artem Dzyuba (Zenit, 121)
  3. Nikola Vlašić (CSKA, 93)
  4. Christian Noboa (Sochi, 76)
  5. Khvicha Kvaratskhelia (Rubin, 70)
  6. Jordan Larsson (Spartak, 65)
  7. Grzegorz Krychowiak (Lokomotiv, 62)
  8. Đorđe Despotović (Rubin, 22)
  9. Vedran Ćorluka (Lokomotiv, 21)
  10. Yaroslav Rakitskiy (Zenit, 19)

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • HatersGonnaHate 25.05.2021.

    Pod hitno bježat iz CSKA i Ruske lige ako želi dalje napredovati, CSKA mu je bila dobra odskočna daska gdje je imao sigurnu minutažu kao mlad igrač, u 7. mjesecu ove godine će napuniti 24. godine, vrijeme je za jači klub i ligu.

  • KontraHDZSDPmafije 25.05.2021.

    ovi Zdravkovi agenti na portalu su licemjerni so bola. Pljuju po Nikoli, a kad zabije gol za Hrvatsku onda slave. Mene je sram umjesto njih

  • egzekutor jos jaci 24.05.2021.

    Dinamo bi od deset ruskih sezona uzeo bar 8 titula....

Komentiraj...
Vidi sve komentare