Sport

Komentari 71

Nikola Vlašić u Splitu je oženio djevojku Anu, a stiže i prinova

Nikola Vlašić u Splitu je oženio djevojku Anu, a stiže i prinova

Nikola Vlašić i njegova dugogodišnja djevojka Ana vjenčali su se u crkvi Sv. Lovre. Krajem mjeseca očekuju i prinovu...

Naš nogometni reprezentativac Nikola Vlašić oženio je dugogodišnju djevojku Anu. Sretni par krajem mjeseca očekuje i prinovu. Brak su sklopili u crkvi Sv. Lovre u Splitu. Nikola i Ana su u vezi već pet godina i žive u Moskvi gdje Nikola igra za CSKA.

Nakon završetka ruskoga prvenstva Nikola i Ana vratili su se u Split, gdje su se vjenčali u krugu obitelji i najbližih prijatelja u župnoj crkvi Sv. Lovre. Početkom idućeg tjedna Nikola će na okupljanje reprezentacije a potom i na Europsko prvenstvo, gdje će iščekivati vijesti, njegova Ana bi kraja lipnja trebala na svijet donijeti njihovo prvo dijete. Do tada bi trebalo biti poznato i kako će Hrvatska proći u srazu s Englezima, Česima i Škotima, kao i gdje će nastaviti natjecanje.

Dok je većina nogometaša pokušavala u vrijeme korone improvizirati treninge kako bi koliko - toliko ostali u formi, Nikola je odradio najopsežnije i najkvalitetnije pripreme u životu i porušio sve osobne rekorde. Naravno, u Splitu, u privatnom aranžmanu s ocem Joškom. Rezultat svega je prestižni naslov najboljeg stranca i četvrtog najboljeg igrača ruske lige.

 - Naravno da vam svako priznanje znači jako puno, ona su na koncu pokazatelj dobroga rada i dobro odrađene sezone, ali nije mi to presudno – kazao je Nikola, koji je odmah po povratku iz Rusije nastavio raditi s ocem i pripremati se za Euro. Tko zna, možda i za transfer. Većina stručnjaka i onako se slaže kako je Nikola nadrastao CSKA i rusku ligu, a pojavile su se i informacije o interesu brojnih klubova, poput Zenita, Napolija, čak se spominje i Barcelona od kad je tamo stigao Nikolin bivši trener Ronald Koeman. No klauzula od 35 milijuna eura odštete mnoge je ohladila, ali nakon Eura karte će se ponovno miješati.

Nikola i Ana u dugogodišnjoj su vezi, nakon što je Nikola preselio iz Evertona u CSKA njegova Ana se posvetila fakultetu, a onda se i ona doselila u Moskvu. Sretni par nije tajio svoju vezu ali Nikola nikad nije govorio o svom privatnom životu pa tako nije ni ovoga puta želio bilo što komentirati.

Najčitaniji članci