To je to što me zanima!

Nogometašice Splita igraju kvalifikacije za Ligu prvaka

Fantastične Splićanke predvođene najboljom nogometašicom hrvatske Monikom Conjar su pokazale da polako stavljaju klub na nogometnu kartu Europe, a danas imaju priliku dodatno se zapisati...
Vidi originalni članak

Nogometašice Splita imale su povijesnu prošlu sezonu. Osvojile su dvostruku krunu u Hrvatskoj i prekinule niz Osječanki koje su bile apsolutne vladarice hrvatskog nogometa. Imale su niz od 12 naslova zaredom, no taj niz je stao prošle sezone. 

Fantastične Splićanke predvođene najboljom nogometašicom Hrvatske Monikom Conjar su pokazale da polako stavljaju klub na nogometnu kartu Europe, a danas imaju priliku dodatno se zapisati. ŽNK Split danas od 16 sati igra kvalifikaciju utakmicu za Ligu prvaka protiv ukrajinskog Zhytlobud Harkiva.

Čelnici kluba ojačali su aktualni sastav s još nekoliko igračica među kojima su golmanica Karol iz Australije, O'Neill, Tabain i Slovenka Predanič. Igračice zahvaljujući čemu bi Splićanke morale biti puno jače nego prošle sezone. Zaista respektabilni sastav koji itekako ima šanse na kvalifikacijskom turniru u Ukrajini. 

Utakmica se igra od 16 sati, a prijenos je na HNTV-u.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • egzekutor još jači 07.08.2019.

    jbt, u Splitu i cure igraju bolje od invalida u pokojnom ajduku....sekta moze samo na tv gledati kvale za LP....

  • Spužva_Bob_Skockani 07.08.2019.

    Ajde malo veselja i za Split dok se muški ne uozbilje već jednom i shvate da je svaka tekma važna i daje se do 100 % od sebe a ne kad se kome hoće.

  • hastalavista_1 07.08.2019.

    Sretno cure😀

Komentiraj...
Vidi sve komentare