To je to što me zanima!

Nogometna revolucija: City ima novi dres na kojem nema grba!?

Novom garniturom dresova željeli smo pomaknuti granice što je više moguće. Lako je igrati na sigurno, rekao je šef odjela dizajna Carl Tuffley na predstavljanju
Vidi originalni članak

Manchester City predstavio je treću garnituru dresova za sezonu 2021./22., a zbog jednog detalja koji nedostaje, brojni navijači i obožavatelji engleskog kluba ostali su u šoku. 

POGLEDAJTE VIDEO: Guardiola puši kubanku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, novi dres 'građana' više je nalik na običnu sportsku majicu jer se na prednjoj strani više ne nalazi grb. Dres je tamnoplave boje s svjetloplavim detaljima dok se grb nalazi na stražnjoj strani ispod ovratnika. 

"Usudite se bit drugačiji", slogan je s kojim su predstavili nove Pumine dresove, a u tome su zasigurno i uspjeli. 

Na prednjoj strani dresa ispisano je svijetloplavim slovima 'Man City' uz 'Etihad Airways' i utisnut je veći broj grbova koji se na prvi pogled uopće ne primjećuju.

- Naš cilj je bio promijeniti tradicionalni nogometni dres. Trećom garniturom dresova željeli smo pomaknuti granice što je više moguće. Lako je igrati na sigurno. Htjeli smo promijeniti percepciju konvencionalnog nogometnog dresa, biti odvažni i krenuti u novom smjeru - rekao je klupski voditelj odjela za dizajn Carl Tuffley.

Novi dresovi od danas se mogu kupiti u Puminim trgovinama diljem svijeta, putem službene stranice Manchester Cityja i u fan trgovini na Etihadu. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • City4Life 19.08.2021.

    Bas ruzno, nadam se da ovo nece postati trend s dresovima

  • Puno volim Hrvatsku 19.08.2021.

    Kakva glupost.

  • 19.08.2021.

    Kozmetičke i glupe promjene. Revolucija će biti kada se promijene pravila, ovo je bezveze. Isto kao i ona traka u duginim bojama i klečanje

Komentiraj...
Vidi sve komentare