To je to što me zanima!

Nole otkazao Masters i pomirio s time da neće igrati US Open, Nadal se vraća nakon ozljede

US Open kreće 29. kolovoza, a tamo će, prema svemu sudeći, Nadal ganjati 23. Grand Slam, koliko ima i rekorderka Serena Williams, koja će se u New Yorku oprostiti od tenisa. Novak neće prisustvovati...
Vidi originalni članak

U Sjedinjene Američke Države možete ući ako ste pozitivni na koronavirus i cijepljeni protiv istog, a ne možete ako niste cijepljeni i negativni. Tako kaže tamošnji zakon.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

MASTERS MONTREAL Kyrgios bez jubilarne, desete pobjede u nizu, Ruud 'ugasio' Augera u njegovom Montrealu

Zbog toga je Novak Đoković morao odustati od nastupa na Mastersu u Cincinnatija koji se igra sljedećeg tjedna, a zbog istog razloga neće, izvjesno je, igrati na posljednjem Grand Slamu sezone - US Openu.

S druge strane, tamo će biti njegov aktualno najveći rival, Rafael Nadal. Španjolcu, trećem igraču svijeta, to će biti prvi nastup nakon Wimbledona gdje je zbog puknuća trbušnog zida bez borbe polufinale predao Nicku Kyrgiosu. Španjolac je na 22 osvojena Grand Slama, Srbin ima jedan manje, a Federer, koji ih je osvojio 20, je ispao iz utrke. US Open kreće 29. kolovoza, a tamo će, prema svemu sudeći, Nadal ganjati 23. Grand Slam, koliko ima i rekorderka Serena Williams, koja će se u New Yorku oprostiti od tenisa.

ZA SAT I POL Marin Čilić ispao u osmini finala Montreala: Slavio Amerikanac

POSLUŠAJTE NOVU NAVIJAČKU PJESMU:

Idi na 24sata

Komentari 56

  • miro🤣🤦♂ 14.08.2022.

    U Sjedinjene Američke Države možete ući ako ste pozitivni na koronavirus i cijepljeni protiv istog, a ne možete ako niste cijepljeni i negativni. Tako kaže tamošnji zakon. 🤣🤦‍♂️

  • a.u.p.m 13.08.2022.

    Ko još prati tenis. Najbolji ne igraju, turniri bez bodova itd.

  • ALLinONE!! 13.08.2022.

    Bilios na aparatima

Komentiraj...
Vidi sve komentare