To je to što me zanima!

Noletov bivši trener: Njemu je psiha pukla, Nadal je broj jedan

Bivša teniska zvijezda i bivši Đokovićev trener, Boris Becker, tvrdi da je prvi reket svijeta psihički 'pukao' i da su zato sve češći njegovi živčani ispadi na teniskim terenima
Vidi originalni članak

Novak Đoković (33) u zadnje vrijeme sve češće gubi 'kompas' na svojim mečevima, no usprkos toj činjenici još uvijek nema poraz u ovoj godini osim diskvalifikacije na US Openu kad je pogodio linijsku sutkinju u glavu.

POGLEDAJTE VIDEO: Đoković dobio mural u Sarajevu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njegov bivši trener, Boris Becker (52), tvrdi da je Novak fantastičan, ali da je vidljivo da ga neke stvari muče i da psihički nije na uobičajenoj razini.

ROLAND GARROS Novak uz izgubljeni set prošao u polufinale, Tsitsipas uvjerljiv

- Fascinantno je to kako je igrao ove sezone. Dobio je sve mečeve, osim onog zbog diskvalifikacije u New Yorku. Pitanje je koliko se dobro oporavlja. Bole ga rame, leđa, lakat. Mislim da mu je i psiha napukla - rekao je Becker.

Osvrnuo se Becker i na glavnog favorita za osvajanje Roland Garrosa, a to je, po njemu, neprikosnoveni Rafael Nadal.

- Za mene je broj jedan očito Rafael Nadal. Ali to je bilo jasno i prije turnira, uvijek je bio favorit. Osvojio je 12 puta, odigrao 100 mečeva na Roland Garrosu i pobijedio 98 puta. Nezamisliva statistika. Pokazao je na turniru da je u blistavoj formi, a četvrtfinale protiv Yannicka Sinnera je to potvrdilo - kaže Becker koji baš i ne vjeruje svom bivšem igraču.

Podsjetimo, Đoković je u New Yorku izbačen sa US Opena nakon što je lopticom pogodio linijsku sutkinju, a kad tome dodamo da je na taj US Open računao kao da je već u džepu zbog izostanka Nadala i Federera, sigurno da je Đoković bio jako potresen. I sam je priznao da je to bilo jedno od težih razdoblja za njega, no poznato je da je Nole u glavi najbolji igrač na Touru. 

"DEJA VU" S US OPENA Đokovića ovaj put nisu mogli diskvalificirati: 'Pokušavam naći suca, ostala mu je modrica' VIDEO: PA ZAR OPET? Svi su zanijemili! Đoković opet pogodio linijskog suca lopticom!

Đoković svoj polufinalni meč Roland Garrosa igra protiv Grka Stefanosa Tsitsipasa.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • anatom 11.10.2020.

    Ma odličan je Hrvogorac, psiha mu je najača strana, moga bi lako dat Nadalu po repici !

  • dežurović 10.10.2020.

    Svi vole pametovati ovako sa strane ali jedno pitanje-da li je netko od vas igrao tenis, onako rekreativno? Ili bilo koji sport? Da li imate pojma koliko je tesko drzati kontrolu i emocije? Svako ko je igrao bilo sta zna koliko je to tesko, polazim od sebe.

  • 10.10.2020.

    Drzi se onoga sto najbolje znas, cuge i jeftinih zena, Nole ce se snaci i bez tebe

Komentiraj...
Vidi sve komentare