To je to što me zanima!

Norvežani trče kao navijeni, a na zadnjem EP-u su bili tek 14.

Desno krilo Bjørnsen uvalio je osam golova iz devet šuteva Njemačkoj, a najbolji igrač Norveške na EP-u u Poljskoj sjajni je srednji vanjski Sagosen. Tek mu je 20
Vidi originalni članak

Odustali su Norvežani od žalbe, a što su drugo mogli kad ih je “pritisnuo” EHF iako je evidentno da su bili u pravu i da su suci poslali Nijemce u finale rukometnog Eura.

Sramota. Bruka. Skandal. Nazovite to kako hoćete. Nikome nije jasno kako je sucima moglo promaknuti da je Njemačka zabila za pobjedu s osmoricom igrača na parketu. S dva golmana, i to u polufinalu Europskoga prvenstva?!

EHF je stvar riješio “ispod stola” i praktički natjerao Norvežane da povuku žalbu, inače bi se utakmica morala ponoviti pa bi i finale te utakmicu za treće mjesto valjalo prebaciti na ponedjeljak ili utorak. A to bi za rukomet, zbog televizijskih prava i gledanosti, bio ogroman udarac.

Norvežani su, dakle, povukli žalbu jer bi sve drugo značilo otvoreni sukob s EHF-om, a uskoro će i kvalifikacije za Olimpijske igre. Bolje se ne igrati s vatrom.

U tim ćemo kvalifikacijama idućeg travnja, usput budi rečeno, biti u “skupini smrti” s Norvežanima, Bahreinom i Nijemcima ili Dancima. Norvežani su na zadnjem Euru bili 14., a Nijemaca - koji sa Španjolskom večeras u 17.30 sati igraju finale - nije uopće ni bilo.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • onajkojizna 31.01.2016.

    Pa to sam ja napisao jos prije da su njemci dosli do polufinala namjestaljkom i bi ce evropski prvaci jer im je namjesteno oni ak hoce mogu sve podmitit

  • Grabb 31.01.2016.

    Oni su se pokazali kao najstabilnija reprezentacija na prevenstvu i jako su borbeni...Mnoge su iznenadili ugodno svojim napretkom.. Nadati se da će im danas napokod doči onaj dan da ih ne ide.

  • silaaa 31.01.2016.

    vise od 57,5 - 1.95

Komentiraj...
Vidi sve komentare