To je to što me zanima!

Nova nesreća za Blanku: Zbog ozljede propušta EP u Zürichu

Baš kad je ušla u pravu formu i izgledala kao favoritkinja za medalju na Europskom prvenstvu, Blanka Vlašić morala se povući iz natjecanja zbog bolne upale tetive...
Vidi originalni članak

Blanka Vlašić neće nastupiti na Europskom atletskom prvenstvu u Zürichu! Naša najbolja skakačica u vis prvenstvo će propustiti zbog bolova u lijevom koljenu.

- Iako je prvi skakački trening prošao jako dobro, na druga dva su bolovi postali sve jači i nakon večernjeg treninga u srijedu odlučili smo odustati od Europskog prvenstva - rekao je Blankin otac i trener Joško Vlašić.

- Nije riječ ni o kakvoj teškoj ozljedi, već o upali patelarne tetive skakačkog koljena. Mogli bismo reći da je ozljeda banalna, ali vrlo bolna i ne može se skakati protiv takve boli. 

Vlašić je objasnio da nastup nije moguć jer su kvalifikacije i finale u dva dana razmaka. 

- Da je riječ o samo jednom danu natjecanja možda bismo razmišljali o skakanju pod injekcijom, no tako se ne mogu odraditi i kvalifikacije i finale dva dana poslije. Sad se Blanka mora četiri tjedna odmarati, a onda početi s terapijom i jačanjem tetive - pojasnio je Joško Vlašić.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • 14.08.2014.

    Meni se Blanka smucila kad je za vrijeme Olimpijskih igara u Londonu,na kojima nije ni sudjelovala i dan ili dva nakon Sandrinog zlata,sazvala press konferenciju i trkeljela o tome kako treba konacno rodit dijete i srusit ''taj svjetski rekord'' . Ocit primjer egotripa,jednostavno ne moze podnijet da nije vise najbolja hrvatska atleticarka.I ovo njena vjecita nadhebavanja prije velikih natjecanja,uvijek neke ozljede,ozljedice,kratak krevet,nije dobro spavala,temperatura,ebola, pm,stvarno je vise pretjerala..

  • conarson 14.08.2014.

    Daj se više ostavi tog skakanja,dosta je više tih izgovora ,pressica i kmečanja na njima.

  • darek5cro 14.08.2014.

    Ma laže!! Laže i šljus!! Skače jedino da ne izgubi i preostale sponzore

Komentiraj...
Vidi sve komentare