To je to što me zanima!

Nova pobjeda Viktora Galovića: Prvo četvrtfinale na ATP touru

Auger-Aliassime (17) je jedan od najboljih mladih tenisača, a trenutno je na 139. mjestu ATP liste, dok je Galović 267. U prvom setu naš tenisač više je griješio, ali nakon toga je postao strpljiviji...
Vidi originalni članak

Hrvatski tenisač Viktor Galović upisao je drugu pobjedu na ATP touru, i to drugu zaredom. Na turniru u švicarskom Gstaadu Galović je u osmini finala bio bolji od Kanađanina Felixa Auger-Aliassimea sa 3-6, 6-4 i 6-2 i tako izborio svoje prvo četvrtfinale u karijeri na nekom ATP turniru.

Podrijetlom iz Nove Gradiške, 27-godišnji Galović većinu života proveo je u Italiji, a u glavni ždrijeb Gstaada upao je kao lucky loser. U drugom kolu kvalifikacija pobijedio ga je Nijemac Yannick Hanfmann, no u prvom kolu napravio je iznenađenje i izbacio Robina Haasea, 38. tenisača svijeta.

Auger-Aliassime (17) je jedan od najboljih mladih tenisača, a trenutno je na 139. mjestu ATP liste, dok je Galović 267. U prvom setu naš tenisač više je griješio, ali nakon toga je postao strpljiviji. U zadnjem setu koncentracija je prvo popustila Kanađaninu pa je naš igrač ostvario vrijednu pobjedu.

U četvrtfinalu mogli bismo gledati hrvatski dvoboj. Naime, Borna Ćorić svoj meč osmine finala igra protiv Lasla Djerea i u tom meču je favorit. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • tejmatebra 26.07.2018.

    šta sam prije 2 dana reko? nezrel je auger a viksonu se poklopio dan i to je to. sad na lasla. vjerujem da i ovo može uzet. sretno!

  • 26.07.2018.

    Viktore, osveti Bornu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare