To je to što me zanima!

Nova šokantna ozljeda u NFL-u. Zbog udarca nije mogao ustati

Suigrač Toma Bradyja Russell Gage nastradao je pokušavši uhvatiti njegovo dodavanje kad ga je igrač Dallasa Donovan Wilson nehotice udario u vrat s leđa
Vidi originalni članak

Dva tjedna nakon što je igrač američkog nogometa Damar Hamlin zbog udarca u glavu završio u kritičnom stanju zbog srčanog udara nakon što su ga oživljavali na terenu, još jedna zabrinjavajuća ozljeda u NFL-u.

Na utakmici Tampa Bay Buccaneersa i Dallas Cowboysa (14-31) domaći wide receiver Russell Gage (26) dobio je udarac iza uha zbog kojeg mu se vrat neprirodno zakrenuo prema naprijed. Nehotice ga je u pokušaju blokiranja dodavanja Toma Bradyja zahvatio protivnički igrač Donovan Wilson.

Video ozljede pogledajte OVDJE.

Gage se pomicao i pokušao ustati, ali nije mogao. Liječnički tim pohitao je na teren, a režiser prijenosa nije mogao izbjeći šokirana lica igrača obiju momčadi koja su još jednom potvrdila koliko američki nogomet može biti grub sport.

Gage je pretrpio potres mozga i ozljedu vrata, prevezli su ga u bolnicu na promatranje. Srećom, prema prvim procjenama, ne radi se o težoj ozljedi i može pomaknuti udove.

Video pružanja pomoći pogledajte OVDJE.

U međuvremenu, Hamlinovo stanje bitno se popravilo, prije nekoliko dana pustili su ga na kućno liječenje i u kontaktu je sa svojim suigračima iz Buffalo Billsa.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • KARL_3 17.01.2023.

    klasik ragbi

  • xOOx 17.01.2023.

    poznato je da je vijek trajanja profesionalaca 2-3 godine

Komentiraj...
Vidi sve komentare