Obavijesti

Sport

Komentari 2

Nova šokantna ozljeda u NFL-u. Zbog udarca nije mogao ustati

Nova šokantna ozljeda u NFL-u. Zbog udarca nije mogao ustati
3

Suigrač Toma Bradyja Russell Gage nastradao je pokušavši uhvatiti njegovo dodavanje kad ga je igrač Dallasa Donovan Wilson nehotice udario u vrat s leđa

VIDEO

Dva tjedna nakon što je igrač američkog nogometa Damar Hamlin zbog udarca u glavu završio u kritičnom stanju zbog srčanog udara nakon što su ga oživljavali na terenu, još jedna zabrinjavajuća ozljeda u NFL-u.

Na utakmici Tampa Bay Buccaneersa i Dallas Cowboysa (14-31) domaći wide receiver Russell Gage (26) dobio je udarac iza uha zbog kojeg mu se vrat neprirodno zakrenuo prema naprijed. Nehotice ga je u pokušaju blokiranja dodavanja Toma Bradyja zahvatio protivnički igrač Donovan Wilson.

NFL: NFC Wild Card Round-Dallas Cowboys at Tampa Bay Buccaneers

Video ozljede pogledajte OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Gage se pomicao i pokušao ustati, ali nije mogao. Liječnički tim pohitao je na teren, a režiser prijenosa nije mogao izbjeći šokirana lica igrača obiju momčadi koja su još jednom potvrdila koliko američki nogomet može biti grub sport.

Gage je pretrpio potres mozga i ozljedu vrata, prevezli su ga u bolnicu na promatranje. Srećom, prema prvim procjenama, ne radi se o težoj ozljedi i može pomaknuti udove.

NFL: NFC Wild Card Round-Dallas Cowboys at Tampa Bay Buccaneers

Video pružanja pomoći pogledajte OVDJE.

U međuvremenu, Hamlinovo stanje bitno se popravilo, prije nekoliko dana pustili su ga na kućno liječenje i u kontaktu je sa svojim suigračima iz Buffalo Billsa.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića