To je to što me zanima!

Novak Đoković uvjerljivo slavio u prvom kolu Roland Garrosa pa napisao: 'Kosovo je srce Srbije'

Srbin je, bez većih poteškoća, slavio sa 6-3, 6-2, 7-6(1) protiv Aleksandra Kovacevica (ATP - 114.), američkog tenisača srpskih korijena
Vidi originalni članak

Novak Đoković, trenutačno 3. tenisač svijeta i osvajač 22 Grand Slamova, uspješno je savladao prvu prepreku na Roland Garrosu.

Srbin je, bez većih poteškoća, slavio sa 6-3, 6-2, 7-6(1) protiv Aleksandra Kovacevica (ATP - 114.), američkog tenisača srpskih korijena čiji su roditelji otišli studirati 'preko bare' još prije njegova rođenja.

Kovacevic u prva dva seta nije uspio izboriti šansu za break na servisu svog idola, no u trećoj dionici se Đoković malo opustio i počeo više griješiti. Kovacevic mu je u 3. setu dvaput oduzeo servis, uključujući i onaj za meč, pri rezultatu 5-4, no Đoković je u tiebreaku prepustio svom protivniku tek jedan poen i mirno priveo meč kraju.

A potom je uzeo flomaster u ruke i ćiriličnim pismom napisao: "Kosovo je srce Srbije, stop nasilju".

Đokovića u 2. kolu čeka s Mađar Marton Fucsovics (ATP - 83.), koji je u prvom kolu izbacio Huga Greniera s 6-3, 5-7, 6-1, 6-3.

POČEO FRENCH OPEN Roland Garros bez kralja zemlje. Nema legendarnog Nadala, ali Đoković nije favorit u Parizu! VIDEO Publika izviždala ukrajinsku tenisačicu nakon što nije pružila ruku Bjeloruskinji nakon meča

Podsjetimo, Rafael Nadal ne igra na zemljanom Grand Slamu prvi put od 2004., a ždrijeb može Đokovića potencijalno spojiti s Carlosom Alcarazom u polufinalu.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • LjiljanaMilovanovic 30.05.2023.

    Boze nemogu vjerovati koliko ljudi mogu biti ljubomorni, ovo postaje bolesno.

  • smrekovaca 29.05.2023.

    kosovo republik

  • Mr. Pickles 29.05.2023.

    Treba mu još jedan veliki eksces (kao ona diskvalifikacija na US Openu 2020) da zacementira svoj status kao- NIKAD pravi GOAT. Vjerujem da ima Novica to u sebi, divlja razjarena je to zver ipak koja ima neke unutarnje borbe...

Komentiraj...
Vidi sve komentare