To je to što me zanima!

'Novak je bio potpuno prazan... Thiem? Ha, moraš imati muda'

Sada je cilj stići do 18. titule što je prije moguće, a to će biti Pariz - najavio je Goran Ivanišević planove Novaka Đokovića nakon stresnog četverosatnog finala Australian Opena...
Vidi originalni članak

Tri sata i 59 minuta trebalo je Novaku Đokoviću da osvoji osmu titulu u Melbourneu svladavši Dominica Thiema u finalu Australian Opena, a niti njegovim trenerima nije taj meč bilo lako gledati.

VIDEO: ĐOKOVIĆ ODUŠEVIO GOVOROM Dirnuti šampion Nole: Ljudi... Držite se zajedno više no ikad!

- Nije to bio prekrasan tenis. Besprijekorno je bilo na početku, a onda se sve okrenulo, Novak se nije dobro osjećao - rekao je dan nakon stresnog finala bivši hrvatski tenisač Goran Ivanišević za Sportklub.

No pohvalio je Đokovića kao nekoga tko se može 'restartati'.

- To i je njegova posebnost. Imao je nekih problema, ali se uspio pribrati i zato je što je - rekao je hrvatski osvajač Wimbledona pa dodao:

- Izdržao je nekoliko teških gemova kada je sve moglo otići na drugu stranu. Možda je na kraju jedan poen odlučio meč, break lopta za Tima u četvrtom setu, kada je Novak poslije servisa odmah išao na mrežu i odigrao dva fenomenalna voleja. Zezao sam ga u svlačionici, rekao sam mu da sam oduvijek znao da u sebi ima servis-volej igru, ali da to čuva samo za ove posebne trenutke - nasmijao se naš stručnjak u Novakovom timu.

PREKRŠIO PRAVILA Đoković psovao publiku i dirao suca, prijeti mu velika kazna

- Ekstremno važan poen na break lopti u petom setu, opet servis-volej, na 4-3 i 30-30 drugi servis od 160 km/h. Rizik nevjerojatan, ali šampioni... Kako bih ti drugačije rekao... Moraš imati muda. Žao mi je Dominica. Ako netko zna kako se osjeća, to sam ja - kaže Goran.

U svlačionici nakon pobjede - tišina. 

- Puno toga je Novak prošao u ta četiri sata. Ispraznio se potpuno i u svlačionici je prvo malo pričao o tim problemima koje je imao. Nije mogao odmah biti sretan, razumijem to - prepričao je Goran atmosferu nakon pobjede. 

- Sada je cilj stići do 18. titule što je prije moguće, a to će biti Pariz - najavio je.

- Hvala Bogu, zdrav je i spreman. Na Roland Garrosu je Rafael Nadal uvijek mali favorit, ali bit će to tijesna utrka između njih dvojice i Dominica. 

Na stadionu Philippe Chatrier bit će postavljen krov. 

- Sigurno je da će to pomoći tenisačima, ali ako ne igraš dobro, ne može ti pomoći nikakav krov - kaže Ivanišević koji će u Dubaiju također biti s Novakom kao i u Indian Wellsu, a u Miamiju će ga voditi Marjan Vajda. Novak je prišao na tri slama zaostatka za Federerom i dva za Nadalom, a famoznu brojku od 20 naslova mogao bi uskoro 'preskočiti'.

OSMI TRIJUMF U MELBOURNEU Kakav finale! Đoković se vratio iz ponora za 17. Grand Slam

Poslije ATP kupa i 17. titule na Australian open treba nastaviti u ovome pozitivnom tempu. Ako ne ove godine prijeći, treba barem probati doći na milimetar do 20. titule pa prebaciti sljedeće godine - nada se Goran.

- Meni je ovo druga Grand slam titula kao treneru i jako sam ponosan što sam dio ovog tima - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • cvet 03.02.2020.

    Kako je u stvari na ovoj slici Goran Ivanišević lepo okružen Srpskim zastavama. Legenda i sam zna da mu je najlepse medju svojima😀😀

  • rimtitu 03.02.2020.

    Kad se malo sire gleda jasno je da je Nole najbolji svih vremena to pokazuje medjusobni skor sa Nadalom i Federerom . Federer ima najvise Grand Slemova pa onda Nadal sto ne znaci da je nabolji nego da je osvojio najvise Grand Slamova , da igra najljepši tenis to se mogu sloziti ali najbolji nije posebno sto je recimo bezopasan na sljaci ,kao recimo Nadal na travi.Nole je podjednako dobar na svim podlogama sto ga cini definitivno naboljim svih vremena . Kako stvari stoje Federer se oprasta ove godine ,Rafa je striji godinu dana pa tako gledajuci za ocekivati je da ce Nole biti i igrac sa najvise osvojenih Grand Slamova,zivi bili pa vidjeli .

  • 03.02.2020.

    Uzet svaki po krpu u ruku i čistit cipele gospodinu Rogeru!! Jedino mu tako mogu bit blizu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare