To je to što me zanima!

Novak Đoković razbijao rekete, Džumhur nokautirao dječaka...

Današnji dan RG-a prošao je bez nastupa hrvatskih predstavnika u pojedinačnoj konkurenciji, no bio je jako zanimljiv dan. Osim sjajnih mečeva, mogli smo vidjeti razbijanje reketa i nokaut dječaka...
Vidi originalni članak

Današnji dan Roland Garrosa bio je veoma zanimljiv, uključujući sjajne poene, poneka iznenađenja i neke događaje koji se rijetko viđaju na teniskim terenima.

Gledali smo zaista sjajan meč između Damira Džumhura i Alexandera Zvereva. BiH tenisač bio je jako blizu da sruši trećeg na svijetu, no falilo mu je koncentracije u ključnim trenutcima.

Meč je obilježila i mala nesreća nakon jednog poena u četvrtom setu. Tijekom jedne izmjene u četvrtom setu, Džumhur je nabio lopticu visoko u zrak. Po lopticu su krenuli i dječak koji skuplja loptice i sam tenisač, a taj susret maleni dječak neće baš pamtit po dobrome. Naime, nisu vidjeli jedan drugoga i došlo je do sudara nakon kojeg je dječak nokautiran pao na pod. 

Nakon par sekundi, dječak je srećom došao odmah k sebi, i bez većih posljedica nastavio sa svojim poslom.

Sjajne igre nije nedostajalo ni u meču između Bautiste Aguta i Novaka Đokovića, gdje je Srbin nakon dosta teškog meča uspio doći do pobjede. Nekadašnji broj jedan nije toliko poznat po razbijanju reketa, ali danas je i njemu "pukao film".

Nakon jednog velikog promašaja polu voleja, Đoković je potpuno poludio i razbio svoj reket. To mu je očito pomoglo, jer je poslije toga uspio podići svoju igru i doći do pobjede. 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 141

  • cro_22 01.06.2018.

    Samo je jedan Ivanišević on je jedini znao razbiti reket uz rame mu je bio Macenroe

  • lesijaka 01.06.2018.

    Barišić(pisac teksta) očito mrzi Džumhura a možda i više od toga.

  • be yourself 01.06.2018.

    Kad se s Bosancem sudariš, nepiše ti se dobro.

Komentiraj...
Vidi sve komentare