To je to što me zanima!

Novak osudio Kyrgiosa: Nema opravdanja za onakve ispade

Zaslužio je kaznu. Morat će naučiti lekciju na teži način, a ja se nadam da mu se ovo više neće ponoviti, rekao je najbolji tenisač današnjice Novak Đoković
Vidi originalni članak

Nick Kyrgios sramota je za tenis, a još je gore što ga u bezobraznim nastupima prema kolegama podržava i njegova obitelj. No zato su se tenisači te brojne legende australskog sporta okrenuli protiv njega. Jedan od onih koji je osudio neodgojenog Australca je najbolji tenisač svijeta Novak Đoković.

- Zaslužio je kaznu. Morat će naučiti lekciju na teži način, a ja se nadam da mu se ovo više neće ponoviti - rekao je Novak nakon što je objavljeno da ga je ATP kaznio s maksimalnih 10.000 dolara. 

Sitnica za sramotu koju je nanio kolegama.

- Svi mi prolazimo kroz nalete gnjeva, emocionalne padove i uspone tijekom meča. Mogu ga razumjeti... No nema nikakvog opravdanja da svoj bijes iskali na suparniku, a još manje na nekome tko uopće nije prisutan tamo - rekao je Đoković.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • DaliborFuderer 14.08.2015.

    kaze igrač koji gledatelje zove da mu popuse kurac ....smijesno

  • Maldinator 14.08.2015.

    Hrvat Đoković objasnio!

  • systembet00111 14.08.2015.

    Nudim mogućnost dugoročne zarade od par tisuća pa sve do 10-tak tisuća kuna mjesečno pa molim za trenutak pažnje.Riječ je o kladionici i parovima utemeljenim na analizama i jako kvalitetnim informacijama sa kojima raspolažem.Odmah bih želio naglasiti da ne tražim nikakav novac od Vas i da ništa ne možete izgubiti ako mi se javite ,dapače i ako ne ostvarimo suradnju imam neke stvari koje Vam mogu biti od koristi za buduće kladjenje i bit će mi drago ako svojim iskustvom budem mogao pomoći.Obećajem kratkoročnu zaradu od 20-tak tisuća kuna u 2 mjeseca te dugoročno ostvarivanje prihoda od 5-6 tisuća kuna u prosjeku na mjesečnoj bazi igrajući posebnim sistemom kojeg sam izradio.Već sam ranije ostvarivao takve rezultate i to baš u ovom razdoblju koje je najbolje za moj sistem kladjenja a imam i dokaze za ovo što pričam.U analizu uključujem baš sve moguće utjecaje na ishod rezultata,imam i posebne programe za računanje uspješnosti igrača na pojedinim turnirima i podlogama te pratim tenis i košarku doslovce 15-ak sati dnevno te će tako biti i u ovom razdoblju.Kladionica mi omogućava život bez šefova i radnog vremena te ostvarivanje nekih stvari o kojima sam ranije mogao samo sanjati kao što su odlazak na teniski turnir u Wimbledon ili na utakmice NBA lige.Sada imam neke nove planove i ne radim ovo jer sam dobrotvor koji nema pametnijeg posla u životu nego jer mi je potreban dobar glas o mom znanju radi budućih planova a jedini način da dodjem do njega je da pokažem velikom broju ljudi koliko znam i zato se reklamiram.Da ne duljim,ništa ne tražim od Vas,samo se javite na mail financijepomoc@gmail.com te obećajem da ću promijeniti Vaš život na bolje.Krećemo danas, prvi par počinje u 22:00h ali požurite sa javljanjem jer će tečajevi početi padati uskoro.,

Komentiraj...
Vidi sve komentare