To je to što me zanima!

Nove nevolje u pariškom raju: Neymar se ponaša kao dijete

Da je u pitanju bio Messi, onda to Neymar nikad ne bi napravio. A ni ponašanje Dani Alvesa nije ispravno, ističe Forlan koji je tako stao u obranu svog sunarodnjaka
Vidi originalni članak

Bivši reprezentativac i napadač Urugvaja Diego Forlan stao je u obranu svog sunarodnjaka Edinsona Cavanija koji se prošlog vikenda sukobio s Neymarom oko izvođenja penala.

Brazilac koji je otišao iz Barcelone kako bi bio glavna zvijezda u PSG-u htio je izvesti penal što mu Cavani nije dopustio, te je on pucao i promašio.

Prošlogodišnji najbolji strijelac francuske lige prije toga posvađao se i s Dani Alvesom koji mu je uzeo loptu i dao je Neymaru da izvede slobodan udarac.

- Cavani zaslužuje poštovanje. On je već dugo godina priznati napadač, te je bio strijelac mnogo puta s bijele točke. Da je u pitanju bio Messi onda to Neymar nikad ne bi napravio. Ponašao se kao dječak kad je protestirao zbog odluke da Cavani izvede penal. No, to se događa u svim klubovima, a ni ponašanje Alvesa nije bilo ispravno - rekao je Forlan.

Nakon nesuglasica na terenu između suigrača, oglasio se i Unai Emery koji je rekao da je na igračima da se dogovore tko će pucati penale. Trener je danas popodne zakazao press konferenciju pa se očekuje još neki komentar na temu.

Nakon jučerašnjeg treninga, igrači PSG-a otišli su u restoran na večeru, na poziv Dani Alvesa koji je i pomalo zakuhao svađu na terenu. Nekadašnji igrač Seville, Barcelone i Juventusa ovim je pokušao smiriti tenzije u ekipi prije puta u Montpellier i prije velikog okršaja s Bayernom. Svi igrači su se odazvali, pa tako i Cavani i Neymar, koji kako kažu francuski mediji nisu komunicirali.

Što se tiče nastavka ove priče oko svađe suigrača, bivši trener PSG-a Alain Giresse vjeruje da će Emery dobro reagirati, ali kako bi oko kohezije mogao pomoći i kapetan Thiago Silva.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 21.09.2017.

    Ma za tri dana opet stavite isti clanak...ponasaju se djetinjasto a svakom 5komada daju...a tko je taj forlan,on je veci od Neymara???sta ces ima ljudi zeljnih paznje pa ako ne mogu preko sebe ondan se ljepe za druge!!

  • Tigar 74 21.09.2017.

    Hrpa preplaćenih mladih ljudi, koji iz obijesti više ne misle o igri, nego se ponašaju poput razmažene djece. Neymar je svojim dosadašnjim ponašanjem i prema protivničkim igračima i suigračima dokazao visok nivo osobne nekulture i bahatosti...

  • lolito 21.09.2017.

    cuj trenera...na njima je da se dogovore,ful ce se dogovorit kad se svadjaju zbog jbn bonusa.....pa valjda si ti glavni i odredjujes izvodjace kaznenih...

Komentiraj...
Vidi sve komentare