To je to što me zanima!

Novi ispit zrelosti za 'modre': Jakir kreće s dvije promjene, a Dinamo nema pravo na grešku!

Dinamo će opet zaigrati u 'novom' sustavu s trojicom braniča i dvije centralne špice. To se pokazalo odličnim protiv Hajduka, Istre i Gorice, Jakirović vjeruje da će tako 'pasti' i Varaždinci...
Vidi originalni članak

Dinamo od 17 sati konačno igra odgođenu utakmicu protiv Varaždina. Sergej Jakirović sa svojim je igračima dugo čekao taj dan, trenutak kad će se na prvenstvenoj ljestvici barem po broju utakmica izjednačiti s vodećom Rijekom. Pred "modrima" je još jedna "biti ili ne biti" utakmica, dvoboj u kojem su navijači već unaprijed upisali bodove, ali to sve treba potvrditi i na terenu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatski prvak danas nema pravo na grešku. Točnije, Dinamo u borbi za naslov prvaka ne smije kiksati do kraja sezone. Trener "modrih" uspio je u posljednje vrijeme stabilizirati svoju momčad, igrači su u završnici sezone uhvatili pravu formu, momčad izgleda puno bolje nego prije dva-tri mjeseca. I to veseli sve u klubu. Ali, Varaždin se jednostavno mora uspješno odraditi.

Jakirović je u najtežem periodu sezone bio hrabar, odlučio se "kockati", pa i u polufinalu Kupa na Poljudu promijeniti formaciju. Dinamu se to isplatilo u Splitu, "modri" su na isti način bili dojmljivi protiv Istre i Gorice. I sada je jasno, Dinamo će i dalje igrati u formaciji s tri braniča, dva centralna napadača, tako će biti i danas.

ZAJECOVE PROMJENE Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće

Nevistić iz tjedna u tjedan brani sve bolje, izgleda sve moćnije na golu Dinama, pa kad treba skida "zicere". Ispred njega će i danas zaigrati identična trojka kao u Velikoj Gorici - Ristovski, Theophile i Perković. Bernauer bi opet trebao dobiti priliku s klupe, iako postoji mogućnost da ga Jakirović ubaci u prvi sastav, pogotovo jer Ristovski i Perković imaju po dva žuta kartona.

U sustavu 3-1-4-2 opet će korektor vezne linije biti Mišić, dok bi se oporavljeni Špikić opet mogao naći na desnom "wing-backu" umjesto Kaneka. U srcu vezne linije ordinirat će Baturina i Sučić, lijevi "wing-back" biti sve bolji i opasniji Vidović. Bruno Petković je uvijek Dinamova napadačka opcija broj 1, a danas bi pored njega priliku od prve minute mogao dobiti Brodić. On bolje poznaje "svoje" Varaždince.

IGRAJU 5. KOLO Jakirović najavio zaostali susret s Varaždinom: Naši navijači pune stadione gdje god dođemo

Dinamo (3-1-4-2): Nevistić - Ristovski, Theophile, Perković - Mišić - Špikić, Baturina, Sučić, Vidović - Petković, Brodić.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Lesi se vraća kući 17.04.2024.

    Razbij te ih varaždinci 🥳🤫

  • Pra&vica 17.04.2024.

    Ovo stalno ponavljanje kao mantra -DINAMO NEMA PRAVO NA GRESKU - nije slucajno...bezobrazno se radi dodatni pritisak...ali pitanje se postavlja - smije li Rijeka sad pogrijesiti ili je sa njima isto ?!?

  • KešićIsBack 17.04.2024.

    Nikada u povijesti nije igrano neregularnije prvenstvo ..ovo nema ni u Kazahstanu . Da HDZov klub ima ovakve povlastice.. degutantno .

Komentiraj...
Vidi sve komentare