To je to što me zanima!

Novi izbornik Maroka 'opleo' po Vahi: Ziyech je igrač koji bi za vas poginuo, nevjerojatan je

Legendarni trener Vahid Halilhodžić sukobio se s najboljim igračima Maroka, Ziyechom i Mazraouijem. Bio je to sukob koji je koštao Vahu poziciju izbornika na SP-u u Katru...
Vidi originalni članak

Vahid Halilhodžić (70) tri je godine bio glavni trener marokanske reprezentacije, zajedno su izborili Svjetsko prvenstvo u Katru, ali zbog nesuglasica oko sastava i glavnih zvijezdi u momčadi, Halilhodžiću su pokazana izlazna vrata neposredno prije početka Mundijala.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatska pobijedila Kanadu 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vaha u reprezentaciju nije zvao najboljeg igrača ekipe, Hakima Ziyecha (29), kao ni beka Noussaira Mazraouija (25).

- Po prvi put u svojoj karijeri kao izbornik vidim igrača koji ne želi igrati i pravi se da je ozlijeđen iako testovi pokazuju drugačije. Više neću tolerirati njegovo ponašanje - rekao je Vaha nakon što je izbacio Ziyecha iz reprezentacije Maroka. 

Ta je odluka teško pala marokanskom savezu, koji je Vahi postavio ultimatum. Zajednički jezik, na kraju, nisu našli, tako da je savez zahvalio Vahi i potražio novo riješenje.

POGLEDAJTE VIDEO Veliko iznenađenje u skupini: Maroko srušio Belgiju i uzeo tri boda zabivši prekrasne golove!

Na njegovo mjesto došao je Walid Regragui (47), bivši marokanski reprezentativac i bivši pomoćni izbornik reprezentacije. Regragui nije imao problema s uvrštenjem Ziyecha i Mazraouija, dapače, on računa na njih kao svoje glavne igrače. Nakon važne pobjede od 2-0 protiv Belgije, Regragui je 'opleo' po Vahi i njegovom komentaru da je Ziyecha teško trenirati.

- Ziyech je nevjerojatan. Postoje ljudi koji govore da je Hakima teško trenirati, ali ono što ja vidim je igrač koji će, ako mu pružite ljubavi i povjerenja, poginuti za vas. To je ono što mu ja dajem, a on mi vraća povjerenje - rekao je izbornik Regragui i tako poslao jasnu poruku Halilhodžiću, koji nije bio u dobrim odnosima sa Ziyechom.

Maroko je drugi u skupini F na SP-u s istim brojem bodova kao i Hrvatska. U četvrtak će Maroko imati priliku osigurati osminu finala u utakmici protiv Kanade.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • gnojna družina 28.11.2022.

    Normalno da ga TRENUTNI izbornik hvali pa nece ga valjda vrijedat pred najvazniju tekmu. Ovo je mind games i nista vise. Inace marokanci stika africka budite zahvalni vahi sto vas je kvalificirao. Inace Vaha ako citas za ubuduce u ugovor dodat stavku da ako plasiras repku moras ju i vodit na svjetskom a ne ovako dva puta te vec odradili pa ako te opet izigraju da par đepo e napunis

  • JA SAM TAJ 28.11.2022.

    Hrvatski mediji inače u Hrvatskoj vole više hvaliti one koji nisu Hrvati pa ispada veoma često da naši glumci, pjevači sportaši manje vrijede.

  • simplicije23 28.11.2022.

    Bravo novinar, znači Maroko igra opet protiv Belgije ???!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare