To je to što me zanima!

Novi je Hajdukov napadač zabio Unitedu, Arsenalu i Njemačkoj

Iza njega je 47 utakmica u engleskoj Premier ligi, ima i 26 utakmica u francuskoj Ligue 1 i pet u skupini Europske lige, a u zadnjoj utakmici za reprezentaciju suparnik mu je bio Lirim Kastrati
Vidi originalni članak

Korona virus poharao je Poljud i gotovo cijelu Hajdukovu svlačionicu, treninga nema deset dana, ali stigla je i jedna dobra vijest: dolazi novi krilni napadač.
I to ne bilo kakav, nego igrač bogate karijere, a u najboljim godinama. I još bez odštete. Bingo!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U Split, dakle, u ponedjeljak, zadnjeg dana prijelaznog roka, stiže Alexander Kačaniklić (29), krilni napadač iz švedskog Hammarbyja. Šveđanin makedonskih korijena rođen je u Helsingborgu i igrao je za Helsingborg, mlađe uzraste Liverpoola, Fulham, Watford, Burnley, Kopenhagen, Nantes i Hammarby, dok za švedsku reprezentaciju ima 21 nastup i tri gola.

Iza njega je 47 utakmica u engleskoj Premier ligi, gdje je igrajući za Fulham zabio golove Manchester Unitedu i Arsenalu. Istina, prije osam godina, ali lijepa ‘recka’ za CV.

Ima i 26 utakmica u francuskoj Ligue 1 za Nantes, kao i europsko iskustvo igranja u skupini Europske lige za Kopenhagen.

Za švedsku je reprezentaciju zabio Farskim Otocima, Makedoniji, ali i Njemačkoj! U porazu 5-3 u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. Baš 2013. godine bio je stalni član reprezentacije, nakon toga sve je rjeđe dobivao pozive, a onda je čak šest godina bio bez ijednog nastupa.

Vratio se u žuti švedski dres prošle godine u prijateljskim utakmicama protiv Moldavije i Kosova. U toj zadnjoj utakmici za reprezentaciju na drugoj mu je strani bio Lirim Kastrati. Od danas rival u HNL-u.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 15.02.2021.

    Da valja ista nebi dolazija u klub pred propadanjem

  • hanzaplast 15.02.2021.

    odlicno! To sto je zabio golove velikim klubovima ce biti od velike pomoci u hnl-u. I jelavic je zabijao velikanima pa vidim kako je od velike pomoći lokomotivi. Iznimno beskoristan clanak

  • Mthesecond 15.02.2021.

    Poznato ime,ne zvuci lose..Vise iskustva ima nego Dinamo u Europi 😄 vise tih tekmi odigrao :))) Mogao bi biti od koristi..On,onaj Talijan,jos poneko..Radi se na pojacanjima..

Komentiraj...
Vidi sve komentare