To je to što me zanima!

Novi "modri" promašaj: Addy raskinuo ugovor s Dinamom...

Addy je bio novi Carlos u Maksimiru, ako ga se sjećate, jedini Brazilac koji nije znao driblati. Addy se mučio s ozljedama, a Dinamo ga je poslao u Lokomotivu...
Vidi originalni članak

Lee Addy stigao je u Dinamo 2013. godine. "Modri" su za njega kineskom Dalianu platili 400.000 eura za četverogodišnji ugovor. No ganski branič bio je sve samo ne pojačanje. Dinamo je s njim sporazumno raskinuo ugovor, piše goal.

Addy je bio novi Carlos u Maksimiru, ako ga se sjećate, radi se o jedinom Brazilcu koji nije znao driblati. Ganac se mučio s ozljedama, a potom ga je Dinamo dao na posudbu u Lokomotivu. Ni tamo se nije naigrao. 

Svi "modri" promašaji

Lee Addy nakon dvije i pol godine, ozljeda i samo 35 utakmica raskinuo je ugovor s Dinamom. Ostat će zapamćen kao jedan od brojnih promašaja plave struke. 

Goal je napravio galeriju svih Dinamovih promašaja. Od Addyja do Doda, Slepičke, Carrasca, Andersona...


Idi na 24sata

Komentari 49

  • pipolino 28.07.2015.

    Zašto tako vrijedno ne pratite promašaje Hajsuka,kao što to svakodnevno radite s Dinamom.I uz sve te promašaje,Dinamo je 10 godina za redom prvak i sudjeluje u Ligi prvaka i Europskoj ligi i debelo zarađuje na transferima,dok Hajduk poklanja igrače,kako bi se oslobodio obveza prema njima.

  • hrvatska u srcu 27.07.2015.

    dinamov promašaj ali na njemu je zdravko oprao ponešto para kao i na andersonu carlosu slepički papandopulosu i drugima koji su kao velika pojačanja dovedena i nakon nekog vremena dinamo ih tjera isplačuje ih i zdravko stavi koji milion u đep

  • DoridDragović 27.07.2015.

    a svi ti igraci dobro odigraju kasnije,Slepicka bio najbolji strijelac kluba,solidne izvedbe Moralesa u Malagi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare