To je to što me zanima!

Novi neslavni rekord: Čak 18 igrača Širokog ima koronu...

Jedan član stručnog stožera i šest nogometaša Širokog, koji su igrali protiv Sarajeva, imali su pozitivan test. Trener Toni Karačić sada na raspolaganju ima tek šest igrača, čak 18 igrača je zaraženo
Vidi originalni članak

Pa što se ovdje događa? Zapitali su se pojedinci koji su 'bacili oko' na zapisnik utakmice između Sarajeva i Širokog Brijega. Na trenutak se činilo kao da je delegat pogriješio, ali nije. On je pisao ono što je dobio. Naime, Široki je u zapisniku imao samo 13 igrača, od čega su na klupi bili igrač i golman! Razlog? Pokosila ih je korona.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zaista je čudno i neshvatljivo da se utakmica između ova dva kluba uopće odigrala. Čak 12 nogometaša Širokog je uoči susreta završilo u samoizolaciji i bilo bi normalno i logično da se ta utakmica odgodi. No u BiH su na snazi očito neki drugi pravilnici koji su mnogima neshvatljivi. Umjesto da zaštite ostale igrače od potencijalne zaraze, Savez BiH je odbio zahtjev Širokog za odgodom susreta, a Sarajevo je na Koševu pobijedilo 2-0. Baš čudna i neshvatljiva odluka Saveza rezultirala je još gorom situacijom nakon utakmice. Umjesto da im zdravlje bude na prvom mjestu, oni su ovako riskirali i još malo dodali benzina na vatru. Rezultat? Samo šestorica igrača Širokog nema koronu.

Jedan član stručnog stožera i šest nogometaša Širokog, koji su igrali protiv Sarajeva, su imali pozitivan test. Trener Toni Karačić sada na raspolaganju ima tek šest igrača, čak 18 igrača je zaraženo, a Široki je opet zatražio odgodu utakmica protiv Veleža i Tuzle City.

- Iako je NK Široki Brijeg prije spomenute utakmice, uslijed razvoja cjelokupne situacije, o svemu telefonski obavijestio protivničku momčad i Nogometni savez Bosne i Hercegovine, isti su se oglušili na naše molbe za odgodom utakmice. Svjesni svega bojali smo se ovakvoga epiloga, a on nije pitanje samo NK Široki Brijega, nego svih nas. U pitanju su zdravlje i zaštita života, kako naših igrača i djelatnika, tako i suparničkih igrača i djelatnika, sudaca i svih ostalih koji sudjeluju u organizaciji utakmica - oglasili su se iz kluba pa nastavili:

- NK Široki Brijeg trenutačno ima samo 6 igrača iz seniorske momčadi na raspolaganju za treninge i utakmice koje slijede. Stoga ćemo službeno zatražiti odgodu sljedećih dviju utakmica (FK Velež Mostar u 1/8 finala Kupa BiH i FK Tuzla City u 12. kolu m:tel Premijer lige BiH) u nadi kako će nadležni napokon „progledati“ – u interesu nogometa i zdravlja igrača. Moramo vrlo ozbiljno pristupiti ovome problemu i konačno pogledati kamo nas sve ovo vodi. Danas NK Široki Brijeg, a sutra možda već netko drugi...

BiH klub je tako oborio neslavni rekord koji je držala Genoa s 15 pozitivnih igrača. Ali talijanski nogometni savez je na vrijeme reagirao i odgodio njihove utakmice. Situacija u BiH je očito drugačija...

Idi na 24sata

Komentari 18

  • dite_s_mora 20.10.2020.

    i hrvatska i bih po 18 novih slucajeva korone 😁

  • obama terorist 20.10.2020.

    Ako ih je pozitivno 18 od 24ili nesto vise pa zar onda nije citav Siroki i svako drugo mjesto tako zahvaceno ovom blagom prehladicom??? Oni nikad nebi bili otkriveni da nisu morali na testiranje!! Puuuunoo takvih hoda sa tim vasim smjesn virusom te umjesto da pustite sve da ga svi prebolimo vi maltletirate vec god dana narod!! A pitam se jos kako ostala sestorica nisu pozitivna kako se to moze objasnit?? Ako su ovi igrali pozitivni trebali bi i igraci Sarajeva biti,a kako netko moze igrat sa skroz spaljenim plucima??vidjeli smo svi kaove ste slike objavljivali!!

  • 20.10.2020.

    18 igrača ima koronu, a 37 dvojno državljanstvo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare