To je to što me zanima!

Novi odlazak iz Adriatica: Luka Bogdan (17) prešao u Red Bull

Nakon prelaska Mirka Livaje u mladu momčad Catanije, u inozemstvo je iz Adriatica otišao i talentirani stoper Luka Bogdan koji je izabrao odlazak u Red Bull Salzburg
Vidi originalni članak

Mladi, 17-godišnji igrač Adriatica Luka Bogdan prelazi u Red Bull Salzburg. Nakon prelaska Mirka Livaje u mladu momčad Catanije, u inozemstvo je iz Adriatica otišao i talentirani stoper, koji se priključuje najvećoj zvijezdi koju je do sada izbacio taj splitski klub Anti Roguljiću.

Podsjetimo, Roguljić je uz Alena Halilovića i Josipa Bašića najzvučnije ime U-17 reprezentacije, a u Red Bullu je počeo trenirati prošle zime. Imao je ponude Intera i Ajaxa, ali je odabrao baš austrijski klub. S Bogdanom je druga priča, on je u Red Bullu bio na probi, da bi mu tek nakon nekoliko test-utakmica bio ponuđen ugovor, kojega je prihvatio. Luka Bogdan bit će priključen U-19 momčadi Red Bulla.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • chupacabra 04.07.2013.

    ne znate vi ljudi kakva je to slapa i od igraca i od covika..zivimo u istom kvartu i 100 puta smo igrali 'na baluna' i samo cu rec da su svi 'travasi i propalice' koje nemaju briznog taticu iza sebe za njega male maradone..al eto kad mu se moze, sva srica u 'karijeri'..izac ce sve na vidjelo...

  • Josip0100 03.07.2013.

    Nek ide gdje kod hoce, samo da ne pitaju poslije sto igraju igraci kao Brodic i Basic (koju ostane u HR) u HR rep. a ne oni. Gledaj Kovacica, on je otisao iz Austrije da bi igrao u Dinamo. Ali sretno momci (ipak ste vi nasi i zelim vama svu srecu)..

  • mihavk 03.07.2013.

    dobar potez...bolje ce se tamo razvit igracki...ovdje bi bio poslan na posudbe u druge i trece lige i ne bi bilo nista od njega....sretno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare