To je to što me zanima!

Novi problemi: Javile su se još tri žene koje optužuju Ronalda

Nakon što je Kathry Mayorga optužila Portugalca za silovanje, stigle su i nove tri optužbe. Sve je potvrdio odvjetnik Mayorge, ali identitet žena nije htio otkriti, piše britanski tabloid Daily Mail
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo svakim danom ulazi u sve veće probleme. Nakon što ga je Amerikanka Kathryn Mayorga javno optužila da ju je silovao u hotelskoj sobi 2009., sada su se javile i tri nove žene koje također tvrde da ih je igrač Juventusa silovao, prenosi Daily Mail.

'SAVJEST MI JE ČISTA' Ronaldo: Nisam silovatelj, to je gnjusan zločin. Dokazat ću sve

Jedna navodi kako ju je Portugalac silovao poslije jedne zabave, druga navodi da ju je Ronaldo čak i ozlijedio dok treća tvrdi kako ju je Ronaldo silovao, a onda zatražio od nje da potpiše nekakvu vrstu 'ugovora o šutnji' u zamjenu za novac. 

- Prije nekoliko dana sam dobio poziv od jedne žene koja tvrdi da ju je Ronaldo silovao. Sada pratim cijelu situaciju kako bih mogao potvrditi njezine navode - rekao je Leslie Stovall, odvjetnik Kathryn Mayorga. 

Identitet djevojka Leslie nije htio otkriti, ali je rekao da će sve prijaviti policiji. 

NAVODNO SILOVANJE "Dosje Ronaldo": Zbog optužbi svi mu počinju okretati leđa...

Ronaldo je i 2005. godine imao sličnih problema. Britanski mediji navode da je kao 20-godišnjak uhićen i ispitan jer ga je jedna djevojka iz Francuske optužila za silovanje u hotelu u središtu Londona.

Sud je na kraju odbacio optužbe zbog nedostatka dokaza.

Igrač Juventusa oštro odbacuje sve optužbe i tvrdi da nisu istina. Novi slučaj je otvoren i policija radi na prikupljanju dokaza.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • 17.10.2018.

    .....samo sljepcinevide sta globizacija radi.....bez ikakvih dokaza vjesaju čovjeka...čula rekla kazala......mediji su postali relevantan sud....oni sto su ga digli zahvaljujuci talentu sad ga vracaju....nazad..cijelo vrijeme nije radio za sebe....

  • tomicalomica 09.10.2018.

    Možda nije gej ? Izgleda da je BI... sad kad se počnu muški javljat da ih je "dirao "

  • st.hrvatska 09.10.2018.

    Imam osjećaj da je kriv. Pa nebi se žene bez veze javile! Silovanje je nešto što kad se i dogodi ženi neće sebi da prizna, a ne svima javno. Mislim da ovde ima puno istine. Žao mi žrtava manijaka seksualnih

Komentiraj...
Vidi sve komentare