To je to što me zanima!

Novi problemi u Hajduku: Prvo ga opljačkali, a sad razbili auto

Neslužbeno saznajemo kako je Jradi u stan doveo dvije djevojke koje su iskoristile njegovu nepažnju te mu ukrale ključeve, a stan je opljačkan dok je bio na putu...
Vidi originalni članak

Igraču Hajduka, Basselu Jradiju, oštećen je automobil marke Audi, kojeg je iznajmio od jedne splitske rent-a-car kuće. Sve skupa dogodilo se tijekom jučerašnjeg dana, a slučaj je prijavljen policiji. Na autu je razbijeno staklo, te su probušene gume, što je uznemirilo mladog nogometaša. 

Iako su mnogi posumnjali da je riječ o napadu navijača, navodno policija sumnja u potpuno drugačije motive i počinitelje. Naime, Jradi je tek stigao u Hajduk, odigrao tek nekoliko utakmica te mu se nema nešto posebno zamjeriti. Jradi je prije dva tjedna imao još jedno neugodno iskustvo - opljačkan mu je stan na splitskim Gripama u kojem živi. 

Neslužbeno saznajemo kako je Jradi u stan doveo dvije djevojke koje su iskoristile njegovu nepažnju te mu ukrale ključeve, a stan je opljačkan dok je bio na putu. Još uvijek se čeka očitovanje policije o cijelom slučaju, no neslužbeno saznajemo kako istraga ide u smjeru povezivanja slučaja, a ne prema eventualnom nasilju navijača, što naravno ne isključuje i tu mogućnost. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • KristijanCro 10.10.2018.

    Ne znam da postoji igrac takvog imena u Hajduku. Mozda Jairo

  • 09.10.2018.

    Kaj veli VAR?

  • jopajopica12 09.10.2018.

    Danas je nogometaš u Hrvatskoj isto kao i starleta, nema kod vas zalaganja na terenu nikakvog, svi skupo plaćeni, udri na cajke, do jutra vani, svi redom piju, a nosom paraju oblake...

Komentiraj...
Vidi sve komentare