To je to što me zanima!

Novi 'toranj' u Maksimiru: Dino Perić pojačava obranu Dinama

IZ OSIJEKA U DINAMO Stoper Dino Perić (18) priključit će se Jozi Šimunoviću (18), suigraču iz hrvatske U19 reprezentacije. Obojica su visoka po 190 centimetara
Vidi originalni članak

Srce mi se cijepa, ali nemamo drugog izlaza, rekao je predsjednik Osijeka Zdravko Josić. Transfer je dogovorio s drugim Zdravkom, kojem se, zbog prodaje Matea Kovačića, srce cijepalo dan ranije...

- Sa Zdravkom Mamićem dogovorili smo visinu odštete za Dinu Perića i sad njegovi roditelji moraju dati pristanak - kaže Josić.

Perić je iznimno talentirani stoper, juniorski reprezentativac i dečko na kojem je Osijek vjerojatno mogao zaraditi i puno više. No teška financijska situacija u Gradskom vrtu, u koji je istovremeno došao i novac od transfera Domagoja Vide u Kijev, prisilila je Osječane na prodaju.

Stasiti Perić, visok 190 centimetara, u Maksimiru će se tako pridružiti Jozi Šimunoviću, stoperu sličnih proporcija s kojim odlično funkcionira u paru u mladoj reprezentaciji. Šimunović je dešnjak, Perić lijevak, u kombinaciji djeluju impresivno. No Jozo već igra uz Joea Šimunića, a Perić će za početak u Radnik iz Sesveta.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • medobrundo007 02.02.2013.

    prodas za 20 000 000 a kupis za 300 000 kuna razlika naravo ide mamicu...maminjo maminjo crni maminjo................

  • lovro_ayala 02.02.2013.

    Novi ''toranj'' u Radniku iz Sesveta! Dino Perić pojačava obranu Radnika iz Sesveta, a ne Dinama, novinaru dragi! A u Dinamu će zaigrati kad Mamić bude htio, 2014. ili 2015.godine. I to ako se ne povrijedi ili mu karijera ne pođe nizbrdo.

  • ivan-os83 02.02.2013.

    Opet Mamić spasava osijek,po 500-ti put.Dok je Maminja bit ce i NK Osijeka

Komentiraj...
Vidi sve komentare