To je to što me zanima!

Novi ugovori do 2021. za sve trenere u akademiji Hajduka...

Nakon Siniše Oreščanina i njegovog stožera nove ugovore dobili su i svi treneri u Akademiji Hajduka Luka Kaliterna, kao i voditelj Akademije Krešimir Gojun...
Vidi originalni članak

Svim trenerima iz Hajdukove Akademije Luka Kaliterna ponuđeni su novi dvogodišnji ugovori, i svi su ih prihvatili, a uskoro će cijela priča dobiti i službenu potvrdu, konkretno nakon što svi potpišu nove, neki i financijski bolje ugovore Kompletna stručna piramida Hajduka dakle ostaje na funkcijama sve do ljeta 2021. godine, a radi se o dvadesetak trenera koji rade u Akademiji.  

Nakon što je treneru prve momčadi Siniši Oreščaninu i njegovom stožeru ugovor produžen do ljeta 2022. godine, Hajduk je opciju produženja ponudio i svim trenerima koji rade s mlađim uzrastima. Da će se nešto slično dogoditi moglo se razaznati iz riječi voditelja Akademije Krešimira Gojuna, koji je na dan kada je Akademija promijenila ime i nazvana po legendarnom Luki Kaliterni kazao kako očekuje da se nešto promijeni u tom smjeru. 

 - Jedna smo od najboljih i na dobrom putu da postanemo najbolji. Uspješnost se ne mjeri rezultatima nego posloženošću sustava. Mi smo posložili sustav tako da je sve podređeno sustavu, a ne pojedincu. Zbog toga smatram da smo među najboljima, ako ne i najbolji. Za postati najbolji trebaju nam dodatna ulaganja u uvjete koje još uvijek nemamo i sigurnost, jer svi naši treneri imaju ugovore na samo godinu dana – požalio se tom prigodom Gojun, koji će nakon ovog poteza čelnika Hajduka sigurno biti zadovoljan, kako zbog trenera koje je dobveo u klub, tako i zbog vlastite pozicije koja mu je dodatno učvršćena. 

No pitanje je koliko će biti zadovoljni svi oni koji kritiziraju rad voditelja Akademije, u prvom redu zbog velikih troškova, a onda i zbog velikog broja igrača koji su dovedeni sa strane...

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mestar 07.04.2019.

    Rad, rad strucnost i postenje ce donijet rezultat a za profit trebaju veze jer to nije dovoljno za rezultat ni prodaju igraca jer jedino se moze prodat preko reprezentacije. Zato je tolika bitka za upravljanje savezom i drzavom. Jednoumlje, centralizacija to spada pod istu granu koja je zlo svake drzave i zajednice.

  • hyndaii 06.04.2019.

    To je odlična vijest za ostale u HNL.Hajduk neće biti konkurentan dok god su ovi laptopaši na sisi.

  • ante216 06.04.2019.

    Kad je onaj klaun reko da je hajdukova skola bolja od dinamove hhahahahhahahahahahahhahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare