To je to što me zanima!

NOVI VIDEO Torcida vs. BBB: Čim je pao, počelo cipelarenje

Torcida tvrdi kako je u Vukovar došla zapaliti svijeće te da su ih BBB-i napali. Dinamovi navijači optužuju Torcidu da je došla kako bi treći put u zadnjih mjesec dana napala Klub navijača Dinama u tom gradu
Vidi originalni članak

Dvije su verzije subotnje tučnjave Bad Blue Boysa i Torcide u Vukovaru, obje su sramotne i nemaju baš niti jedno opravdanje za kaotične scene na mostu koji nosi ime po heroju Domovinskog rata, pripadniku HOS-a Jeanu-Michelu Nicolieru.

Torcida tvrdi kako su njezini članovi na putu za Osijek produljili u Vukovar kako bi zapalili svijeće kod križa na ušću Vuke u Dunav te kod biste Jeana-Michela Nicoliera te kako su ih u tom trenutku napali Bad Blue Boysi.

 

Dinamovi navijači tvrde kako je Torcida došla u Vukovar kako bi treći put u zadnjih mjesec dana napala Klub navijača Dinama u tom gradu.

Tučnjava je počela kod biste francuskom dragovoljcu i heroju, a nastavila se na pješačkom mostu koji nosi ime po njemu. Navijači su koristili baklje, palice, letve...

Jednog navijača cipelarili su na sredini mosta. Šestorica su privedena, dvojica su s lakšim ozljedama završila u bolnici.
 

 

Idi na 24sata

Komentari 145

  • OS_LEGA 13.09.2017.

    Nemaju poštovanja sami prema sebi a kamoli prema nekome ili nečemu. Bit će im svima usta puna 18.11. ,možda će pješice krenuti prema Gradu heroju Vukovaru?

  • Mateo32 13.09.2017.

    Šteta što nema zakona.... da ima to bi se napravilo jednom i poslije nikada više...

  • 13.09.2017.

    I jedni i drugi su konjine teške

Komentiraj...
Vidi sve komentare