To je to što me zanima!

Novinar nije dao Jokiću ni jedan bod u MVP utrci. Dobio je otkaz!

Njegov odabir tada su osudile i NBA legende Charles Barkley i Shaquille O'Neal koji su ga nazvali "idiotom", a Jackson se nakon svega i ispričao Jokiću i Denveru, ali očito prekasno
Vidi originalni članak

Mark Jackson, bivši košarkaš i dugogodišnji analitičar dobio je otkaz na američkom ESPN-u. Spomenuti novinar obavijestio je javnost da više neće raditi za ESPN, ali nije otkrio razlog zbog kojih je poznata medijska kuća raskinula s njim dugogodišnju suradnju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ipak, javnost pretpostavlja da je veliku ulogu u toj odluci odigrao Jacksonov odabir da ne da ni jedan bod srpskom košarkašu Nikoli Jokiću u izboru za MVP-a regularnog dijela prvenstva.

BACANJE NOVCA ILI? Ovo je najplaćeniji košarkaš u povijesti. Inkasirat će 304 mil. $

"Jutros sam, neočekivano, obaviješten da moje usluge više nisu potrebne ESPN-u. Iako šokiran i užasnut iznenadnim postupkom, želio bih se zahvaliti ESPN-u i cijelom osoblju NBA ESPN ekipe što su mi omogućili da budem dio organizacije posljednjih 15 godina", napisao je Jackson na Twitteru.

Njegov odabir tada su osudile i NBA legende Charles Barkley i Shaquille O'Neal koji su ga nazvali "idiotom", a Jackson se nakon svega i ispričao.

'SVI JU KORISTE' Durant otkrio kako je nagovorio Silvera da skine marihuanu s popisa zabranjenih supstanci

"Napravio sam grešku svojim MVP glasanjem, ispričavam se Denver Nuggetsima i Nikoli Jokiću. Ne samo da je legitimni MVP kandidat koji je zaslužio moj glas, već je i jedan od najvećih svih vremena. Još jednom se ispričavam."

Idi na 24sata

Komentari 1

  • neno568 01.08.2023.

    logicno

Komentiraj...
Vidi sve komentare