To je to što me zanima!

Novinar pitao trenera Intera: Možete li si priuštiti da vam igrač kao Perišić ode besplatno?

Ivan radi vrlo dobro, igrao je protiv mene četiri sezone zaredom i uvijek je bio veliki problem za nas dok sam bio u Laziju, odgovorio je Inzaghi o Perišiću kojeg je nahvalila i Gazzeta
Vidi originalni članak

S dva gola Edina Džeke Inter je najprije pobijedio Šahtar 2-0, a onda i, nakon što je Real slavio kod Šerifa, osigurao osminu finala Lige prvaka. O prvom mjestu odlučit će izravno na Santiago Bernabeuu.

SLAVIO I AJAX Inter je u osmini finala! Perišić asistirao, Džeko dva puta zabio

A odličnu je partiju za prvaka Italije odigrao Ivan Perišić. Iako su mu u 25. minuti poništili gol zbog zaleđa Darmiana, bio je stalna opasnost za obranu gostiju koji je prevario u 67. minuti ubacivši Džeki na zicer za drugi gol.

- Džekin prvi gol nam je stvarno skinuo teret s leđa, nakon toliko stvorenih, a neiskorištenih prilika. Osmina finala naše je veliko postignuće, kao što sam i najavio kad sam predstavljen kao trener u Interu. Na dan kad sam potpisao ugovor, rekao sam - to je cilj, nešto što Interu nije uspjelo skoro cijelo desetljeće. Sad imamo 10 bodova, tri pobjede zaredom, i to nakon što smo prije tri dana pobijedili Napoli - rekao je Simone Inzaghi.

Treneru Intera potom je sletjelo pitanje o Perišiću, odnosno o mogućnosti da hrvatski reprezentativac napusti Meazzu bez odštete

- Može li si Inter dopustiti da takvog igrača pusti bez odštete?

- Ivan radi vrlo dobro, igrao je protiv mene četiri sezone zaredom i uvijek je bio veliki problem za nas dok sam bio u Laziju - odgovorio je Inzaghi.

- Čim sam došao u klub, znao sam da bi i u ovom Interu mogao biti naša velika uzdanica.

I najpoznatiji talijanski sportski list Gazzetta pohvalila je Perišićev nastup.

- Inter je pogodak vrijedan drugog kruga Lige prvaka postigao tako što je razorni Perišić prošao dvojicu protivnika na lijevom krilu i savršeno nabacio Džeki na drugu stativu. On je nevjerojatan. Odigrao je partiju vrijednu produžetka ugovora. Bio je bolji i od Džeke.

A evo što je rekao i Džeko.

- Zbog ovoga me je Inter i doveo i ja pokušavam dati svoj doprinos. U prvom poluvremenu smo imali ogroman broj promašaja, njihov gol kao da je bio uklet, dva pogotka su nam bila poništena. Ali trebaš biti strpljiv. Na kraju smo nasreću uspjeli zabiti, a Inzaghi nam je na poluvremenu rekao da samo nastavimo kao u prvom dijelu kazao je napadač iz BiH pa se našalio s Brozovićem.

- Hvala Bogu pa su nagradu dali meni, a ne Brozoviću, tako da je mogu dati svom sinu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Purger_ 25.11.2021.

    i tako šerif ide dalje u EL a smijali ste se dinamu kada je izgubio  :D 

  • 25.11.2021.

    perisic zabio jednom u milijun utakmica i odmah je najbolji na svijetu.

  • odcentramalonadesno 25.11.2021.

    Ako Hajduk proda Biuka i uloži lovu u Perišića, Krovinaovića, Livaju i još jednog pravog stopera 2023. bi mogao i do titule

Komentiraj...
Vidi sve komentare