To je to što me zanima!

Nude nagradu: Četvrtoligašu s Hvara ukrali su sretne dresove

Moguće je su ih mladi Englezi vidjeli i uzeli za suvenir, ne mislim da je netko namjerno išao nama krasti, rekao je Prošper Carić, predsjednik NK Hvar, kojemu ni nakon pet dana nisu vratili ukradene dresove
Vidi originalni članak

Nepoznati počinitelj(i) otuđili su nam devet dresova koji su se nalazili na sušilu ispred prostorija kluba. Budući da su to sretni dresovi u kojima još nismo izgubili drugi dio sezone, nudimo prigodnu nagradu za bilo kakvu informaciju, javili su iz Nogometnog kluba Hvar.

Ni pet dana poslije dresovima nije bilo ni traga.

- Naručili smo nove, onoliko koliko ih je nestalo - javio nam se Prošper Carić, predsjednik kluba, i dodao:

- To je bilo nakon 23:30, dotad je oružar zadnji put bio u klubu. On je to stavio sušiti ispred prostorije gdje su nam svlačionice. Ujutro, kad je došao u 7, nije ih više bilo. To nije prvi put da sušimo dresove vani, ali nikad ništa nije nestalo.

Hvar se natječe u 1. ligi Splitsko-dalmatinske županije, četvrtom rangu našega nogometa, i u ukradenim dresovima pet utakmica nije izgubio. Ali i u novim je krenuo sretno, osvojivši vrijedan bod prošli vikend u borbi za ostanak.

- U blizini su hosteli, oko igrališta ih je dva-tri. Odsjeli su tu mladi, vjerojatno iz Engleske. Moguće je su ih vidjeli i uzeli za suvenir, ne mislim da je netko namjerno išao nama krasti - kaže Carić.

Možda bi ljudima u klubu najpametnije bilo otvoriti suvenirnicu s dresovima da im ne bi nestajala oprema.

- O tomu smo mi razmišljali i prije nego što su nam ukrali dresove - zaključio je predsjednik NK Hvar.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Republika_Hercegovina 12.04.2018.

    A kakva je sreća u četvrtoj ligi ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare