To je to što me zanima!

Nunes nakon razbijanja Ronde: Htjela bih joj se ispričati za sve

Dajte mi trenutak da objasnim. Bila sam preplavljena adrenalinom, osjećajima i ozlijeđena u to vrijeme. Rekla sam ili objavila neke stvari za koje sada shvaćam da nisu bile ispravne. Želim se ispričati, kaže Nunes
Vidi originalni članak

UFC-eva bantam prvakinja Amanda Nunes žali zbog nekih poteza koje je napravila nakon borbe protiv bivše prvakinje i najveće zvijezde ženskog UFC-a Ronde Rousey. Podsjećamo, Nunes je nakon samo 48 sekundi nokautirala Rousey i obranila naslov prvakinje na UFC-u 207 u prosincu. Bila je to jedna od najgledanijih borbi 2016. godine i jedan od najvećih PPV-eva ikada.

Brazilska borkinja u utorak se javno ispričala prvoj UFC-ovoj bantam prvakinji putem društvenih mreža.

- Dajte mi trenutak da objasnim. Bila sam preplavljena adrenalinom, osjećajima i ozlijeđena u to vrijeme. Držala sam toliko toga u sebi tjednima prije borbe s Rondom. Rekla sam ili objavila neke stvari za koje sada shvaćam da nisu bile ispravne. Želim se ispričati Rondi. Njezinim navijačima, mojim i UFC-u. Ronda je sjajna sportašica i puno toga je napravila za ovaj sport, posebice za ženski - napisala je Nunes na Instagramu.

Prvakinja Nunes je uoči borbe na profilima na društvenim mrežama objavljivala razno razne fotografije i objave koijma je ismijavala Rondu Rousey.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ivo28 01.02.2017.

    Prejake su..

Komentiraj...
Vidi sve komentare