To je to što me zanima!

NY Post o Heberu: Iz Hrvatske stiže nasljednik Davida Ville

Heber je s Rijekom igrao Europsku ligu i kvalifikacija za Ligu prvaka, najbolji strijelac je momčadi već dvije sezone. On je izrazito motoričan golgeter koji može igrati i na lijevom krilu, opisuje ga New York Post
Vidi originalni članak

Transfer Brazilca Hebera iz Rijeke u New York City već je skoro pa gotova stvar.

Napadač je u nedjelju nakon utakmice Rijeke i Osijeka otišao na liječnički pregled u Manchester, a službena potvrda se uskoro očekuje. Dok se rješavaju i potpisuju posljednji papiri, ugledni New York Post piše o sad već bivšem igraču Rijeke Heberu. 

- Napadač iz Hrvatske mogao bi riješiti sve probleme New York Cityja koji pravog golgetera nema od odlaska Davida Ville. Heber je s Rijekom igrao Europsku ligu i kvalifikacija za Ligu prvaka, najbolji strijelac je momčadi već dvije sezone. On je izrazito motoričan golgeter koji može igrati i na lijevom krilu - piše New York Post. 

Sestrinski klub Manchester Cityja, New York City dovodi Hebera kao svog spasitelja u vidu golova, jer im blago rečeno, na tome planu baš i ne ide. U sezonu su ušli bez pravog napadača, a to ih je ubrzo koštalo jer su u prve tri utakmice osvojili samo tri boda i zabili četiri gola. David Villa otišao im je u prosincu i od tada su počele prave muke za njih. 

Tako su Amerikanci odlučili posegnuti duboko u džep i stavili su na stol Damira Miškovića tri milijuna eura, koliko bi Rijeka trebala dobiti za svog napadača. 

U zadnje je vrijeme često ozlijeđen, no u dvije i pol godine je u riječkom dresu Heber odigrao 52 utakmice u kojima je zabio 27 golova i podijelio 13 asistencija. Pokazao je manire pravog golgetera što su prepoznali u dalekom New Yorku i odlučili ga dovesti.

Na Rujevicu je stigao 2017. godine iz Slaven Belupa za 400 tisuća eura, a prije toga je još igrao za Alaškert, Coimbru, Paysandu i Figueirense.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Samarsa 20.03.2019.

    Bas ce se usreciti ,pa taj vise neigra nego sto igra. Dobar igrac ,ali vrlo sklon ozljedama.

  • raul69 20.03.2019.

    Malo je to,morali su izvući minimalno 5m

Komentiraj...
Vidi sve komentare