To je to što me zanima!

Obdukcija je potvrdila: Bruno Boban umro od zatajenja srca

Nogometna Hrvatska oprašta se od Brune Bobana, nogometaša Marsonije koji je preminuo tijekom utakmice za vikend. Neslužbeno doznajemo da je mladi igrač umro od zatajenja srca
Vidi originalni članak

Komemoracija za tragično preminulog nogometaša Marsonije Brune Bobana (25) održana je u ponedjeljak u društvenom domu u Velikoj, njegovu rodnom mjestu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bruno Boban, brat Osijekovog napadača Gabrijela Bobana, srušio se na utakmici 3. HNL Istok između njegove Marsonije i Slavonije u Slavonskom Brodu. U sedmoj minuti u prsa ga je pogodila lopta nakon čega je pao na travu. 

Prvi u pomoć mu je pritrčao golman gostiju, Mario Rezo, njegov šogor. Oko 45 minuta trajala je bitka za Brunin život, a za to vrijeme sa stadiona nitko nije otišao. Na mjestu gdje se srušio gore lampioni...

TRENER MARSONIJE Špehar: Oživljavali smo ga i na trenutak oživjeli pa ga izgubili

Na komemoraciji su se prisjetili Bobanova nogometnog puta kojeg je u najranijoj dobi započeo u Kamen Ingradu, a završio na nogometnom travnjaku za vrijeme utakmice Marsonije i Slavonije u Slavonskom Brodu prošlu subotu.

SUZE NA TRAVNJAKU Zbog majke došao u Brod, ona se od Brune oprašta u samoći

Posebno su bile dirljive riječi njegovih suigrača iz njegovih bivših nogometnih klubova Papuka, Slavonije i Marsonije na koje nitko nije mogao ostati ravnodušan i ne pustiti suzu iz oka. Oprostili su se riječima "Bruno, doviđenja".

- Zvali su me iz našeg stožera, izbornik reprezentacije Zlatko Dalić koji je izrazio sućut u ime svih onih koji su u okviru naše reprezentacije na turneji u Sjedinjenim Državama - rekao je Zorislav Srebrić, tajnik Hrvatskoga nogometnog saveza, i dodao:

- Naši sportaši pišu povijest. Ne samo sporta i nogometa, nego i države, i zaslužuju visoka priznanja i sjećanje. Mi njih nosimo u mislima i srcima, ali ostaju zapisani i u našim knjigama. Naravno da nikad nećemo zaboraviti našega dragog Brunu koji je i u ovoj, relativno kratkoj nogometnoj karijeri ostavio traga ne samo u klubovima u kojima je igrao, nego je to i svojevrsna povijest hrvatskog nogometa.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prije komemoracije okupljeni su se upisali u knjigu žalosti i tako iskazali žaljenje zbog preranog odlaska njihova sumještanina, klupskog kolege i prijatelja.

TUGA U MARSONIJI Zbogom, Bruno: Lampioni su na terenu, tamo gdje se srušio

Neslužbeno doznajemo kako je obdukcija potvrdila da je nogometaš umro od zatajenja srca.

Sprovod je u 15.30 sati na groblju u Velikoj.

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • alcapone123 26.03.2018.

    Još ste se usudili staviti sliku sa osobom koja je fizički maltretirala svoju suprugu..Sram vas bilo.

  • 26.03.2018.

    Samo da se zna zdravstvene kontrole su nikakve. Ovi dečki nisu pregledani stručno nikada. Doktori samo lupe štambilj, stisak ruke sa gazdom koji to plati i gotovo. Ako se ikada i stavi nekoga na ekg taj ekg nije pravilno izveden jer legnu na krevet i potpuno su mirni. Nikad niti jedan dečko nije pregledan pod opterečenjem tipa na traci za trčanje ili sobnom biciklu. Poduzmite nešta, radite svoj posao novinari, ili je ovaj mladi dobri dečko izgubio život uzalud. Uopće ne treba mnogo truda da iskopate dokaze o aljkavosti i nemaru sustava...ako se opet nekom nešto desi i vama će iči na dušu.

  • 26.03.2018.

    Zašto ne ostavite ljude da tuguju??Slikate da budete čitani a ne želite napisati istinu,koliko se čekalo hitnu,da su tamo punili defibrilator,svađali se međusobno itd.

Komentiraj...
Vidi sve komentare