Sport

Komentari 13

Špehar: Oživljavali smo ga i na trenutak oživjeli pa ga izgubili

Špehar: Oživljavali smo ga i na trenutak oživjeli pa ga izgubili

Masirali smo mu srce, davali umjetno disanje... U jednom trenutku smo ga uspjeli vratiti, ali nažalost na kraju ipak nije bilo spasa. Svi u klubu smo tužni, nesretni, žalosni i u suzama, rekao je trener Marsonije Špehar

Velika tragedija pogodila je naš nogomet. Hrvatski nogometaš Bruno Boban (25) preminuo je nakon što mu je pozlilo na travnjaku. Mlađi brat Gabrijela Bobana srušio se na tlo na utakmici 3. HNL Istok između Marsonije i Slavonije.

Njegovi suigrači i klupa potrčali su u pomoć, ali spasa nije bilo.

- Shrvan sam, nisam izgubio samo igrača, izgubio sam sina - tužnim nam je glasom u suzama govorio trener Marsonije Robert Špehar.

- Nisam dobro vidio kad ga je lopta pogodila, ali sam, čim se srušio, utrčao u teren. Davao sam mu pomoć s ostalima. Masirali smo mu srce, davali umjetno disanje... U jednom trenutku smo ga uspjeli vratiti, ali nažalost na kraju ipak nije bilo spasa. Svi u klubu smo tužni, nesretni, žalosni i u suzama - dodao je Špehar.

Prvi u pomoć mu je pritrčao golman gostiju, Mario Rezo, njegov šogor. Oko 45 minuta trajala je bitka za Brunin život, a za to vrijeme sa stadiona nitko nije otišao.

Hrvatska i Slavonija zavijene su u crno.

Najčitaniji članci