To je to što me zanima!

Obdukcija potvrdila: Sarača je izdalo srce, pogreb je u četvrtak u Aleji hrvatskih velikana...

"Molimo sve koji će doći na pogreb da se pridržavaju epidemioloških mjera uz obvezno nošenje zaštitne maske i poštivanje fizičkog razmaka", poručili su iz HRS-a.
Vidi originalni članak

Obdukcija koja je provedena u koprivničkoj Općoj bolnici potvrdila je da je uzrok smrti Zlatka Saračevića (59) zatajenje srca, kazali su nam iz Podravka Vegete.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zlatna rukometna ljevica i dojučerašnji trener podravkašica u nedjelju je s klupe vodio svoju momčad koja je pobijedila u susretu godine, kako su neki opisali najveći domaći derbi, onaj protiv Lokomotive iz Zagreba. Nažalost, pobjeda i vjerojatna potvrda titule pale su u skroz drugi plan.

GALERIJA Hrvatski rukomet oprašta se od Saračevića u knjizi žalosti HRS-a

Nakon slavlja i zagrljaja na parketu sa svojim igračicama Saračević im je poručio: "Cure, sve vas volim" te automobilom povezao trenericu vratarki Barbaru Stančin. Pozlilo mu je za volanom na semaforu gdje se zaustavio ispred crvenog svjetla. Suradnica je odmah pozvala hitnu i nakon 40 minuta koliko je trajala reanimacija Saračević je preminuo.

POGLEDAJTE VIDEO Pljesak i gorki plač odjekivali Koprivnicom: Igračice Podravke oprostile su se od svog trenera

Pogreb će se održati u četvrtak u 15 sati na zagrebačkom Mirogoju, u Aleji hrvatskih velikana.

- Molimo sve koji će doći na pogreb da se pridržavaju epidemioloških mjera uz obvezno nošenje zaštitne maske i poštivanje fizičkog razmaka - poručili su iz HRS-a.

U utorak, pak, Saračevićev su lijes ispred Podravkine dvorane ispratili svi članovi kluba, a u prostorijama HRS-a u Knjigu žalosti upisali su se mnogi njegovi suradnici, prijatelji i kolege...

Idi na 24sata

Komentari 40

  • drug Joža 24.02.2021.

    Svaka čast Saraču ali ako on ima "pravo" na aleju velikana onda bi još njih bar 500 živućih "trebalo" ići tamo, a tamo sad nema mjesta ni za njih 50...imate jako čudne kriterije.

  • rođo101 24.02.2021.

    prolazim večeras pored doma sportova i naravno očekuje da ću tamo negdje vidjet hrpu cvijeća i upaljeni svijeća,al onda se sjeti pa on je zlatko saračević i on je igrao za hrvatsku i volio hrvatsku.osvajao medalje čak i ratne 1995g,pa nije on đorđe balašević da bi mu hrvati palili svijeće,pa nije on vidio oslobodioce u vukovaru i voštana lica časnih sestara........

  • Georgia Guidestones 24.02.2021.

    Da li se cijepio protiv korone prije srčanog udara?

Komentiraj...
Vidi sve komentare